Gabriel Cotabiţă a revenit în locul unde a văzut moartea cu ochii

Gabriel Cotabiţă şi-a jurat, după divorţul de Ioana Nagy, cu care are trei fiice, că nu se va mai căsători niciodată. Iată însă că, la 19 ani distanţă, actuala lui iubită, Alina, l-a convins să facă din nou acest pas.

25 sept. 2016, 10:32
Gabriel Cotabiţă a revenit în locul unde a văzut moartea cu ochii

A trăit, într-un an, cât alţii în zece, scrie click.ro. Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a suferit un stop cardio-respirator, la sala de sport unde se antrena zilnic. Medicii au fost sceptici în privinţa însănătoşirii lui, cu atât mai mult cu cât Gabriel a stat trei săptămâni în comă profundă, însă iată că Dumnezeu l-a iubit şi l-a întors de la moarte, după 69 de zile de spitalizare. Iar în octombrie 2015, a urcat din nou pe scenă, la spectacolul organizat la Sala Palatului, cu ocazia zilei sale de naştere. Dar, artistul a reuşit să-şi revină nu numai cu ajutorul medicilor, ci şi al celor trei fiice ale sale, şi nu în ultimul rând al iubitei lui, Alina, care nu s-a despărţit de el o clipă şi l-a îngrijit cu multă dragoste. Nunta lor e stabilită pe 9 octombrie, iar naşi le vor fi Delia şi Răzvan Munteanu. Mirii şi-au pregătit deja costumele.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă face nunta în octombrie. Cine sunt naşii de cununie ai cântăreţului

Artistul va îmbrăca haine de la celebrul designer Alex Ciucu şi, pentru că vrea să arate perfect în costumul de ginere, Cotabiţă s-a reîntors la sală: „M-am apucat din nou de sport. De o lună fac exerciţii de întreţinere”, a declarat Gabriel Cotabiţă. Artistul se luptă să scape de câteva kg, dar şi să se tonifice pentru acest eveniment important. „Alina m-a cucerit. M-a abordat direct şi apoi a făcut ce a vrut din mine. Există doar o problemă: eu nu voiam să mă recăsătoresc. Deşi făceam totul împreună, locuiam separat. Apoi a venit momentul negru. M-am trezit şi am văzut-o lângă mine. I-am văzut privirea plină de dragoste, încât am cerut-o de soţie, total neaşteptat pentru ea”, îşi lăuda Gabriel Cotabiţă jumătatea. 

De prima nevastă a divorţat în 1997

Cotabiţă a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy (58 de ani), profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Aela (35 de ani) şi gemenele Milena şi Eliza, în vârstă de 29 de ani. De Ioana a divorţat în 1997. Deşi a fost văzut la braţul multor domnişoare, nici una nu l-a convins să mai treacă pe la altar, preferând să nu-i ceară nimeni socoteală. Asta până când a întâlnit-o pe Alina, care i-a fost în ultimul an şi prietenă, şi iubită, şi soră, şi infirmieră.


loading...
Partenerii noștri