Gabriel Cotabiţă are astrolog personal: “Ştia de problemele mele de sănătate, dar nu mi le-a zis ca să nu mă demoralizeze”

În primăvara anului 2015, lumea muzicală din România era zguduită de vestea că Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient în sala de sport a unui hotel din Capitală. Suferise un stop cardio-respirator, iar timp de zece minute inima sa nu a pompat sânge.

17 nov. 2021, 17:34
Gabriel Cotabiţă are astrolog personal: “Ştia de problemele mele de sănătate, dar nu mi le-a zis ca să nu mă demoralizeze”

A stat în comă indusă timp de trei săptămâni şi doar o minune a făcut ca artistul să se ridice din patul suferinţei, să-şi reia viaţa normală şi să revină pe scenă. Începând din acel moment, artistul în vârstă de 66 ani a trecut prin multe cumpene legate de starea sa de sănătate. Bolile, internările repetate în spital, suferinţa nu l-au demoralizat. A luat totul ca pe o provocare şi a găsit soluţii.

Gabriel Cotabiţă are astrolog personal

Invitat în emisiunea Neaţa cu Răzvan şi Dani de la Antena 1, artistul a făcut o mărturisire surprinzătoare, anume că are un astrolog personal cu care se consultă frecvent şi care i-a văzut în harta astrală problemele de sănătate. Totuşi, nu a suflat nicio vorbă despre acestea.

Aş vrea să subliniez că nu e bine să ştii toate acţiunile de dinainte. Mie mi s-a spus, ulterior, faptul că astrologul ştia de aceste probleme, dar nu mi le-a putut spune, pentru a nu mă demoraliza complet. În plus, când le ştii de dinainte, intri în fatalismul specific românesc.  Dacă nu le ştii, te zbaţi, te descurci în momentul respectiv”, a declarat cântărețul.

Citeste si Claudia Ghițulescu reacţionează referitor la conflictul dintre Petrică Mîţu Stoian şi Niculina Stoican: „Şi în familii oamenii se mai ceartă. De aici până la scandalul de care am auzit e cale lungă”

Artistul a mărturisit, totodată, că problemele de sănătate şi spitalizările au devenit o constantă în viaţa lui, aşa încât nu îl mai surprind. Şi nici nu îl sperie foarte tare aceste lucruri, pentru că Îl are pe Dumnezeu aproape.

Eu, Crăciunul şi Revelionul, le-am petrecut în spital, m-am obișnuit. Dar mi se spune des că Dumnezeu are grijă de mine”, a completat artistul.

2021, un an nefast pentru Cotabiţă din punct de vedere al sănătăţii

La începutul lunii noiembrie, Cotabiţă a recunoscut, în emisiunea La Măruţă, că anul 2021 a fost unul nefast pentru el. Încă din primele zile ale anului s-a infectat cu coronavirus, iar recent tiroida i-a dat bătăi de cap şi a trebuit să stea internat.

Sunt într-o perioadă care o aveam scrisă, în care mi se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătății. Îmi apar probleme pe care nu le cunoșteam. De exemplu, problemele pe care le am cu tiroida. Am avut probleme anul trecut. Crăciunul și Revelionul le-am petrecut în spital cu Covid-19. (…) Norocul meu a fost că am avut niște oameni drăguți în spitale, la Colentina a fost ultima întâmplare.

M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg… am căzut din picioare, pur și simplu. Nu am făcut efort… Când ți se hotărăște că ai treabă, ai treabă. La mine așa e! (…) Și în rândul trecut, mi-au zis că mi s-a făcut rău că am făcut efort. Nu am făcut niciun efort, mamă”, a povestit artistul la emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Citeste si Pepe, dezvăluiri extrem de sincere despre relația cu foștii nași de nuntă, Andra și Cătălin Măruță: „Ne certăm și cu finii?”