Gabriel Cotabiţă are probleme GRAVE. Detaliul care i-a îngrijorat pe medici

Publicat: Miercuri, 24 Iunie 2015 15:43 // Actualizat: Miercuri, 24 Iunie 2015 15:43 // Sursa: romaniatv.net

Gabriel Cotabiţă se recuperează spectaculos din punct de vedere fizic, dar are probleme mari cu memoria. Artistul îi recunoaşte pe toţi din jurul lui, dar uită chiar şi lucruri spuse în aceeaşi zi. 

Foto: gandul.info

Transferat de câteva zile la spitalul Elias, după ce a stat o lună la spitalul Floreasca din Capitală, Gabriel Cotabiţă îşi revine foarte bine din punct de vedere fizic, informează România TV. Revenirea artistului este considerată un miracol. Progresele fizice făcute de Gabriel Cotabiţă sunt însă umbrite de problemele neurologice, inevitabile după aproape o lună de comă.

Citeşte şi Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă. Prietenii au ÎNLEMNIT. "Dumnezeule mare"

Artistul are în continuare probleme mari cu memoria. Chiar dacă îi recunoaşte pe toţi cei cu care intră în contact şi persoanele importante din viaţa sa, memoria lui de scurtă durată este afectată şi uită "de la mână până la gură", cum spune românul.

Citeşte şi VEŞTI EXTRAORDINARE despre Gabriel Cotabiţă. "Râde, glumeşte, merge prin salon..."

Gabriel Cotabiţă, 59 de ani, a suferit un stop cardio-respirator la începutul lunii mai, în timp ce se afla într-o sală de fitness din centrul Capitalei. După mai multe săptămâni de comă, în care s-a vorbit şi despre o posibilă moarte cerebrală şi în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate, artistul şi-a revenit ca prin minune şi a început să facă progrese notabile în procesul de recuperare.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iun 15:56
Votează email 0 email
...pe toţi din jurul lui, dar uită chiar şi lucruri spuse în aceeaşi zi.  Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
24 iun 15:51
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.7694
RON
17 Feb
noapte -1 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H