Gabriel Cotabiţă, complet schimbat la doi ani de la infarct. Artistul s-a îngrăşat 20 de kilograme FOTO

Gabriel Cotabiţă (61 de ani) şi-a revenit spectaculos după infarctul suferit în 2015, la sala de sport. Între timp s-a şi căsătorit, are concerte pe bandă, pregăteşte concerte, şi a anunţat că se va muta în casă nouă. Mai mult, s-a şi îngrăşat, afişându-şi burtica la recitalul susţinut luni seară, alături de Aurelian Temişan, la Teatrul Naţional.

29 iun. 2017, 07:23

La concertul „Aurelian Temişan & Special Guests – Unplugged”, de luni, de la Teatrul Naţional, printre invitaţi s-a numărat şi Gabriel Cotabiţă, care a ridicat sala în picioare atât datorită refrenelor sale de neuitat, cât şi a umorului cu care a depănat amintiri, pe scenă, scrie click.ro. Era în vervă, dar şi cu 20 de kilograme mai plinuţ, comparativ cu perioada în care a văzut moartea cu ochii.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă s-a prăbuşit în direct

Dacă în septembrie 2015, după ce fusese externat, era doar piele şi os, iată că acum el a revenit la greutatea de dinaintea problemelor de sănătate. Dar nu a dat iama neapărat în mâncare, el îngrăşându-se mai ales din cauza medicamentelor. Deşi atunci medicii nu-i dădeau mari şanse de supravieţuire, cu atât mai mult cu cât intrase în comă, iată că acum Gabi se simte foarte bine, potrivit declaraţiilor managerului său, Zsolt Kapros: „Are o memorie de elefant, este o minune a lui Dumnezeu că şi-a revenit şi că este acel Gabi pe care îl ştie toată lumea. Este foarte activ, este în continuare în formă şi merge la sală, dar face sport sub supraveghere medicală. Toată viaţa a făcut sport, însă sunt exerciţii la care a trebuit să renunţe”. Cotabiţă este foarte dorit de public, agenda sa de concerte fiind plină: „Avem tot felul de evenimente, de la nunţi, aniversări, la petreceri de firme şi toate sunt live. Anul acesta avem în plan să lanseze cel puţin două-trei piese cu videoclipuri solo, dar şi câteva colaborări, despre care nu putem vorbi pentru că poate nu se vor concretiza. Am vorbit şi de un album, deşi toată lumea zice că e de modă veche, pe care îl va lansa anul viitor. Una dintre piese va fi chiar despre el”, a mai zis Zsolt.

Citeşte şi Soţia lui Gabriel Cotabiţă vrea să-l facă tată la 61 ani. Cântăreţul aşteaptă să vină barza

Şi-a luat casă cu banii de la mama lui

Solistul şi soţia lui, Alina, în vârstă de 32 de ani, sunt fericiţi că se vor muta în casă nouă: „Am dat acontul, ne cumpărăm un apartament. Am pus bani împreună, ca să fie treaba legală şi elegantă. Bineînţeles că totul e la comun, dar reuşim asta datorită mamei care s-a chinuit şi a reuşit să recupereze nişte bani. Banii ăştia ne-au şi ajutat. Mama se bucură că, în sfârşit, reuşesc să îmi iau şi eu o casă. I-am spus că mă mut şi că nu are voie să plece acolo, Sus, şi că trebuie să se bucure”, a povestit Gabriel Cotabiţă într-o emisiune TV. Doamna Paula, în vârstă de 83 de ani, şi-a vegheat fiul zi şi noapte la spital, dar a fost prezentă şi la nunta solistului.