Gabriel Cotabiţă, de NERECUNOSCUT. A ieşit la plimbare cu una dintre fiicele sale VIDEO

Gabriel Cotabiţă se reface încet, dar sigur. Artistul a fost surpins alături de una dintre fiicele sale, la o plimbare prin Capitală. Suferinţa i se observă pe trupul slăbit, însă artistul nu a uitat să zâmbească.

12 aug. 2015, 08:24
Gabriel Cotabiţă, de NERECUNOSCUT. A ieşit la plimbare cu una dintre fiicele sale VIDEO

Viaţa lui Gabriel Cotabiţă a reintrat pe făgaş normal, iar artistul nu conteneşte să-şi uimească apropiaţii cu puterea sa uimitoare de recuperare. Paparazzi Click l-au suprins pe cântăreţ la o plimbare, împreună cu Aela, fiica sa cea mare.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de trening, tricou şi o şapcă pe cap, Gabriel Cotabiţă a mers la o cofetărie de unde a cumpărat câteva prăjituri, deşi este nevoit să ţină un regim strict. La indicaţiile medicilor, Cotabiţă a trebuit să renunţe la anumite plăceri culinare, pe care le-a înlocuit cu alte alimente, cum ar fi carnea de pui, peştele şi fructele.

CITEŞTE ŞI Cum au fost surprinse fiicele lui Gabriel Cotabiţă la scurt timp după ce tatăl lor a revenit la viaţă

Chiar dacă momentan nu mai merge la sală, artistul are în program şi anumite exerciţii pe care le execută la domiciliu. De asemenea, Cotabiţă face fizioterapie şi, săptămânal, merge la control, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, dar şi la Elias.

Artistul a primit undă verde să intre în studio, însă are interzis, dacă merge la mare, să intre în apă şi să se expună la soare.