Gabriel Cotabiţă, DEZVĂLUIRI EMOŢIONANTE din lumea de dincolo

După cinci luni de când a suferit un stop cardio-respirator și de când a stat în comă trei săptămâni, Gabriel Cotabiță a povestit pentru prima oară despre trăirile paranormale pe care le-a avut în perioada de pierdere a cunoștinței.

23 nov. 2015, 18:58
Gabriel Cotabiţă, DEZVĂLUIRI EMOŢIONANTE din lumea de dincolo

Gabriel Cotabiță a vorbit pentru prima oară despre perioada în care s-a aflat în comă și despre ce a trăit în acea perioadă.

Prima călătorie a fost undeva prin Evul Mediu, cu nişte cavaleri care se luptau. Nu am stat prea mult pe acolo. Eram un spectator, de parcă mi se povestea„, și-a început istorisirea artistul.

Apoi, m-am plimbat. Am fost la Roma, în Filippine – eu nu am fost niciodată în Filipine, am fost în Australia. Au fost nişte locuri care-mi dădeau puterea să cred că nu am terminat. Sunt nişte mesaje pe care le simţi în minte. Unul era aşa: „Nu te speria! Nu te speria”. Răspunsul a venit ceva mai târziu. „Trebuie să te gândeşti la o altfel de viaţă. Trebuie să duci un mesaj de curaj şi că nu se întâmplă nimic dincolo de viaţă”. Lumina albă o vezi în momentul în care te duci. Eu nu am văzut nicio clipă culoare albă. Când m-au trimis în zona medievală era o culoare mai închisă, când am fost în Australia, erau cangurii”, a mai mărturisit artistul la Antena1.

„După ce am fosta acolo s-a întâmplat ceva: nu mai transpir! Nu mai transpir!…Eu sunt un om care a fost întodeauna un om interesat de supranatural, dezvoltare personală… Eu am fost tentat de tot ceea ce înseamnă această ramură a psihologiei. Dacă erau lucruri despre care ei vorbeau şi eu nu le înţelegeam, acum le înţeleg foarte bine. Acum e clar: trebuie să bucur oamenii, să fiu bun, să fiu mult mai deschis şi toate micile probleme să le fac să dispară. Nu a trebuit să-mi ceară să promit, nu mi-a spus nimeni nimic, dar parcă nici nu ar fi trebuit să-mi spună cineva altceva, dar acum sunt cu totul şi cu totul alt om. Acum, sunt mult mai calm, mai cald, mai lipsit de aroganţă. Era o aroganţă izvorâtă din timiditate. Era o aroganţă ca să nu fiu rănit…Din ce am înţeles eu, nu trebuie să alergi nicăieri. Cică trebuie să-ţi iubeşti oamenii de lângă tine, să-ţi vezi de viaţa ta. Nu am văzut nicio chestie care trebuie urcată…Înainte eram o persoană perfecţionistă, perfecţionism care uneori deranja. Erau persoane care mă considerau din cauza asta arogant, îngâmfat. Acum, s-au limpezit lucrurile şi mi s-a dat şi calea de a rezolva lucrurile”, a continuat Cotabiţă.

Cotabiță recunoaște că apelează la tehnici de terapie alternativă. „Mă folosesc numai de medicină alternativă, energo-terapeuţi, cu indivizi care-mi îndreaptă spatele, pentru că am ieşit vraişte de acolo.

CITEŞTE ŞI Gabriel Cotabiţă, din nou pe scenă după revenirea spectaculoasă: „Iubirea voastră m-a adus înapoi” VIDEO