Gabriel Cotabiţă face nunta în octombrie. Cine sunt naşii de cununie ai cântăreţului

2015 a fost cel mai greu an din viața lui Gabriel Cotabiță (60 de ani), căci în 8 mai a văzut moartea cu ochii, dar în 2016 și-a luat revanșa și a început să facă planuri de nuntă. În 9 octombrie își duce iubita la ofițerul stării civile. Alina a stat la căpătâiul său și s-a rugat neîncetat pe parcursul celor 69 de zile în care artistul a stat internat în spital, iar loialitatea și dragostea l-au convins pe acesta să o ceară de soție.

11 sept. 2016, 09:00
Gabriel Cotabiţă face nunta în octombrie. Cine sunt naşii de cununie ai cântăreţului

„A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, declara Cotabiță la începutul anului.

Un club de fițe din București este locul în care Alina și Gabriel își așteaptă cei aproximativ 150 de invitați, pentru a petrece alături de ei în fericita zi de 9 octombrie, cu doar o lună înainte ca solistul să împlinească 61 de ani. Cotabiță și-a ales niște nași tineri și foarte cunoscuți: Delia și Răzvan Munteanu. Costumul mirelui este creat de Alexandru Ciucu, bun prieten de-al îndrăgitului artist, anunță cei de la ziarulring.ro.