Gabriel Cotabiţă, impresionat de drama victimelor din Colectiv. Ce MESAJ a transmis artistul

Gabriel Cotabiţă transmite un mesaj plin de emoţie dar şi de speranţă răniţilor în incendiul de la clubul Colectiv, dar şi familiilor acestora.

03 nov. 2015, 07:56
Gabriel Cotabiţă, impresionat de drama victimelor din Colectiv. Ce MESAJ a transmis artistul

Sunt extrem de emoţionat, nu vreau să mă gândesc la ce simt părinţii celor care au murit. Şi cei care se găsesc în starea nefirească dintre viaţă şi moarte şi acolo pentru ei este cel mai greu. Şi le doresc o putere enormă, să se gândească bine, să se întoarcă şi să nu se lase cotropiţi de durere şi să plece mai departe„, a transmis Gabriel Cotabiţă.

În ziua în care a împlinit 60 de ani, Gabriel Cotabiţă a fost alături de toţi cei care în aceste zile, sunt victimele tragediei din clubul Colectiv. Solidaritatea oamenilor l-a impresionat şi pe artistul care, la rândul lui, a primit anul acesta o nouă şansă la viaţă

Atâta timp cât noi vom exista ca oameni, ţara asta va fi din ce în ce mai bine. Pe aceşti copii pe care nu-i cunoaştem şi se îndreaptă spre ceruri, pe aceşti copii pe care-i iubim, pe aceşti copii să-i gîndim ca fiind reprezentanţii noştri pentru o lume mai bună„, a mai spus artistul.

CITEŞTE ŞI Voluntarii au creat site-ul colectiv.info cu informaţii utile despre victime