Gabriel Cotabiţă se însoară: „Am cerut-o pe Alina când am ieşit din comă”

Gabriel Cotabiţă a mărturisit într-un interviu că s-a logodit cu femeia care i-a stat zi şi noapte alături atunci când era internat în spital.

20 ian. 2016, 12:16
Gabriel Cotabiţă se însoară: „Am cerut-o pe Alina când am ieşit din comă”

După ce anul trecut a trecut pe lângă moarte, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit miraculos, iar viaţa lui îşi regăseşte cursul normal, iar 2016 poate fi anul în care el se va căsători cu iubita lui, Alina, cu care are o relaţie de mai mult timp.

Într-un interviu pentru revista „Taifasuri„, artistul a mărturisit că a cerut-o de soţie pe Alina după ce s-a trezit din comă. „A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei.
Noi aveam în plan să ne căsătorim”, a declarat el.

„Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a mai spus solistul, adăugând că pentru 2016 îşi mai doreşte să fie sănătos şi să realizeze un album cu noile piese lansate în ultimii ani.