Gabriel Cotabiţă se însoară. În 2016, va ţine un bebeluş în braţe

Dacă 2015 a fost anul încercărilor pentru Gabriel Cotabiță (60 de ani), iată că 2016 compensează cu bucurii. La un an de la infarct, artistul se pregătește să se însoare cu iubita sa, Ioana, iar veștile bune nu se opresc aici...

03 mai 2016, 14:46
Gabriel Cotabiţă se însoară. În 2016, va ţine un bebeluş în braţe

În 2016, Gabriel Cotabiță va fi din nou bunic. Fiica lui cea mare, Aela (35 de ani), este din nou însărcinată. Ginerele artistului, Marius Deak, a publicat a doua zi de Paște, luni (2 mai), o imagine cu soția și fiul său, Tudor Alexandru (2 ani). Aela, fiica cea mare a lui Cotabiță, are o burtică destul de mare, semn că nu mai are mult până să aducă încă un bebeluș pe lume. Iată de ce Cotabiță are mari emoții anul acesta, nu doar pentru că la vară se va însura cu femeia care are jumătate din vârsta lui și pe care o iubește cu un nebun, ci și pentru că va ține din nou în brațe un bebeluș al familiei sale, scrie Click.

La 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel de fițe din Capitală. Trei săptămâni, solistul a s-a aflat în comă, ficele sale – gemenele Eliza și Milena (29 de ani) și Aela (35 de ani) – şi iubita acestuia – Ioana (30 de ani) – rugându-se pentru el zi și noapte ca să-şi revină. Cântăreţul a fost externat la 16 iulie, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală. Apoi, solistul a urmat tratamentul de recuperare în ambulatoriu. A revenit pe scenă destul de repede, semn că este dornic să se bucure la maximum de viață.