Gabriel Cotabiţă, urmărit penal chiar dacă este în comă

Gabriel Cotabiţă a vrut să anuleze o amendă în valoare de 765 lei pentru o parcare neregulamentară şi a început, în aprilie 2014, un război cu Poliţia Locală a Sectorului 1. Judecătorii au trebuit să ia o decizie, joi, în lipsa artistului.

22 mai 2015, 07:29
Gabriel Cotabiţă, urmărit penal chiar dacă este în comă

Cotabiţă fusese sancţionat pentru că, la 11 decembrie 2013, şi-a parcat neregulamentar automobilul, marca Dodge, pe Strada Stockholm din Bucureşti. Poliţiştii locali i-au trimis cântăreţului o solicitare, pentru a le comunica cine se afla la volanul automobilului Dodge, care figurează pe numele său, potrivit click.ro.

Cotabiţă a refuzat să le spună oamenilor legii dacă el a condus sau nu automobilul respectiv, parcat neregulamentar, însă tot nu a scăpat de sancţiune. Aşa că a apelat la instanţă pentru a-i convinge pe judecători că amenda este nedreaptă.

CITEŞTE ŞI Ultimul mesaj al lui Cotabiţă pentru fetele lui: „Vă iubesc ca pe…”

În luna septembrie, Judecătoria Sectorului 1 a respins plângerea lui Cotabiţă, dar acesta nu a cedat şi a făcut apel. Îşi dorea să câştige procesul, fiind convins că dreptatea este de partea lui.

„Nu se poate vorbi de iertare, legea e lege pentru toţi. Dar, orice persoană care se consideră lezată de o sancţiune se poate adresa instanţei. În momentul de faţă aşteptăm decizia instanţei, singura care poate decide dacă artistul are dreptate şi trebuie exonerat sau dacă trebuie să achite amenda”, au spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Ieri, artistul ar fi avut şansa să-i convingă pe magistraţi să-l scape de această sancţiune, însă el are de dus acum o bătălie mult mai grea. Se luptă pentru viaţa sa. De două săptămâni se află în comă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost găsit inconştient, într-o sală de fitness.


loading...