IMAGINE SCANDALOASĂ. Prima fotografie cu Gabriel Cotabiţă pe PATUL DE SPITAL. Cum arată artistul FOTO

Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident cerebral. Artistul a fost internat, iar familia a făcut tot posibilul pentru a păstra discreţia în acest caz.

13 iul. 2015, 15:25

WOWbiz.ro sustine ca pe adresa sa a sosit o fotografie cu Gabriel Cotabita, facuta chiar pe patul de spital. Imaginea este cenzurata, din respect pentru artist si pentru familia acestuia. Imaginea il prezinta pe interpret alaturi de o femeie intr-un halat albastru care sta alaturi de el in pat. Femeia, care pare sa fie angajata a spitalului, sta lungita, cu un picior peste piciorul cantaretului si cu o mana peste pieptul lui gol.

Ceea ce se vede in fotografia originala este revoltator, sustine WOWbiz.ro, care solicită public conducerii Spitalului de Urgenta Floreasca (unde se pare ca a fost facuta fotografia) sa comunice daca persoana din imagine este sau nu angajata a acestei institutii.

Altfel, Gabriel Cotabita arata surprinzator de bine pentru un om care a stat atatea saptamani in coma. Semn ca efortul medicilor, al familiei, dar si al zecilor de mii de oameni care s-au rugat pentru artist a dat roade.