Gabriel Oprea: În aceste alegeri nu contează numai numele candidatului, contează ideile pe care le reprezintă

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat vineri, la Alba Iulia, de la tribuna Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), că Victor Ponta are obligaţia să câştige alegerile prezidenţiale, că acesta este preşedintele pe care România îl aşteaptă de 25 de ani şi că în aceste alegeri nu contează numai numele candidatului, ci proiectele propuse.

12 sept. 2014, 15:40
Gabriel Oprea: În aceste alegeri nu contează numai numele candidatului, contează ideile pe care le reprezintă

„Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României. Mă bucur că a pornit pe acest drum şi îl asigur că eu şi UNPR îi vom fi mereu alături, vom fi alături de Victor Ponta pentru că el este candidatul UNPR la preşedinţie, în aceeaşi măsură în care este candidatul dumneavoastră la preşedinţie. UNPR a demonstrat încă o dată, organizând campania de strângere a peste un milion de semnături pentru susţinerea candidatului la Preşedinţia României. Vom fi alături de Victor Ponta pentru că el a schimbat în bine destinul României de la Revoluţie, iar azi a venit momentul ca schimbarea să fie până la capăt. Să ne rupem definitiv de trecut şi să ne orientăm către viitor, nu există alte opţiune. Pentru aceasta nu există decât opţiunea ca Victor Ponta să fie preşedintele României. În aceste alegeri nu contează numai numele candidatului, contează ideile pe care le reprezintă, proiectele pe care le propun. Proiectul lui Victor Ponta e proiectul unei Românii puternice şi unite”, a susţinut Oprea.

Vanghelie: Pe 2 noiembrie trebuie să luăm minimum 45%

Liderul UNPR a arătat că valorile în care crede Victor Ponta sunt valorile stângii, iar ideile sale pentru care candidează sunt ideile naţionale.

Acesta a mai spus că Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României, iar obligaţia susţinătorilor săi să fie parte a acestei idei naţionale, a unui proiect pentru ţară.

Gabriel Oprea i-a asigurat pe membrii PSD prezenţi la congres că ‘împreună cu UNPR vom merge cu Victor Ponta până la capăt’.

„Această ţară merită un viitor pentru că interesul naţional înseamnă stabilitate şi nu bătălii politice. (…) Victor Ponta este preşedintele pe care România îl aşteaptă de 25 de ani”, a conchis Gabriel Oprea.