Gabriel Oprea: Iniţiativa privind impozitarea marilor averi ar putea fi aplicată pentru o perioadă de trei ani

Publicat: Sâmbătă, 19 Iulie 2014 17:59 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Iulie 2014 17:59 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele UNPR, vice-premierul Gabriel Oprea, consideră că iniţiativa privind impozitarea marilor averi ar putea fi aplicată pe o perioadă de trei şi proiectul este susţinut în continuare, transmite Agerpres.

Foto: evz.ro

'Acest tip de lege s-a discutat foarte mult şi în SUA, în Franţa. Este o perioadă grea, de criză economică mondială. Noi avem şi acum, este pe masa Parlamentului. Şi cred că totuşi vom putea să o aplicăm pentru o perioadă de aproximativ trei ani de zile cât considerăm noi că mai durează această criză economică mondială'', a declarat Gabriel Oprea sâmbătă, la Slatina, răspunzând unei întrebări referitoare la iniţiativa UNPR din 2010 privind impozitarea marilor averi.

În 2010, UNPR a iniţiat un proiect de lege pentru instituirea unei taxe de solidaritate de 1% din averile care depăşesc 450.000 de euro. Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, declara la acel moment că impozitul pe averea afişată ar putea aduce, anual, la bugetul de stat, fonduri de aproximativ trei miliarde de euro.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
averi buget Gabriel Oprea impozitare initiativa mari averi unpr
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 iul 18:40
...fi aplicată pe o perioadă de trei şi proiectul este susţinut în continuare, transmite Agerpres. Citește …read more ...
19 iul 18:34
...fi aplicată pe o perioadă de trei şi proiectul este susţinut în continuare, transmite Agerpres. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
19 iul 18:15
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H