Gabriel Oprea: „Nu îmi dau lacrimile când mă pensez”. Fostul ministru a lămurit şi misterului părului său negru: „Folosesc un şampon special!” VIDEO

Gabriel Oprea, general în rezervă și fost ministru al Afacerilor Interne și al Apărării Naționale în mai multe guverne, a fost protagonistul unui interviu inedit la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". În cadrul discuției, politicianul nu s-a sfiit să vorbească despre ritualurile sale de îngrijire personală, inclusiv despre modul în care își păstrează aspectul tânăr.

20 nov. 2023, 17:01
Gabriel Oprea: „Nu îmi dau lacrimile când mă pensez”. Fostul ministru a lămurit şi misterului părului său negru: „Folosesc un şampon special!” VIDEO
Gabriel Oprea: "Nu îmi dau lacrimile când mă pensez". Fostul ministru a lămurit şi misterului părului său negru: "Folosesc un şampon special!"

Gabriel Oprea: „Nu îmi dau lacrimile când mă pensez”.  Întrebarea-cheie a venit din partea gazdei emisiunii, Denise Rifai, care a abordat subiectul pensatului și vopsirii părului. Într-un ton plin de umor, aceasta a pus la îndoială metodele pe care le-ar putea folosi Gabriel Oprea pentru a-și menține prospetimea. „Sunt voci care susțin că, pentru a părea mai tânăr, obișnuiți să vă pensați și să vă vopsiți și sprâncenele. Vreau să știu câți bani lăsați lunar la salon? Urmează întrebarea: Vă dau lacrimile la pensat?”.

Citeşte şi: Gabriel Oprea nu are mustrări de conştiinţă după moartea poliţistului Bogdan Gigină: „Nu sunt vinovat nici în justiție și nici moral fiindcă nu eu mă ocupam de problemele de securitate ale dispozitivului de însoţire”

Gabriel Oprea a dezvăluit detaliile despre ritualurile sale de îngrijire personală: „În primul rând, eu folosesc un șampon, nu mă vopsesc. Albirea părului este o boală, iar ca să poți aplica acest șampon sunt două condiții. Prima e să ai păr pe cap, iar a doua e să mai ai pigment minim 10-15%. De două ori pe lună mă dau cu acest șampon pentru păr grizonat, care are această culoare”.

CFiteşte şi: Gabriel Oprea dezvăluie culisele acuzaţiei de plagiat: „A fost un atac politic asupra mea coordonat de o echipă formată din trei persoane”

Acesta a mai dezvăluit că soția sa are o cosmeticiană care îl ajută să își mențină aspectul proaspăt și că, în mod regulat, beneficiază de tratamente cosmetice, inclusiv pentru sprâncene. „Soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul când termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă și de sprâncele mele. Nu, nu-mi dau lacrimile!”, a mai spus Gabriel Oprea.