Gabriel Oprea: „Parchetul a deschis anchetă”

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în explozia din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 26, iar aproape 180 de persoane rănite au fost transportate la toate spitalele de urgenţă din Bucureşti, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a ajuns la faţa locului. Ministrul gabriel Oprea, şi el la faţa locului, a anunţat deschiderea unei anchete.

30 oct. 2015, 23:01
Gabriel Oprea: „Parchetul a deschis anchetă”

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat că în MAI este alarmă generală în urma incendiului de la clubul Colectiv din Capitală, în care și-au pierdut viațaueci de persoane.

„Este o mare tragedie. E alarmă generală în Ministerul de Interne. L-am informat și pe președintele Iohannis. Sunt 26 de morți”, a spus Oprea, care se află la locul tragediei, anunţând totodată deschiderea unei anchete.

La locul tragediei de la club se afla o echipa de procurori criminalisti de la Parchetul Tribunalului Bucuresti care fac verificarile specifice, a anunţat Parchetul.

Alte 88 de persoane au fost transportate la spitalele de urgență din București, a anunțat și secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

„Au intervenit 11 mașini de pompieri, 28 de mașini de prim ajutor de la SMURD, 29 de mașini de la serviciul de ambulanță, 2 mașini de terapie intensivă de la SMURD, au fost mobilizați medici și asistenți suplimentar de la Spitalul Floreasca, care au fost aduși aici, 3 mașini de transport multiple victime și două unități mobile de primiri urgențe pentru materiale”, a spus Arafat.