Fotbalistul Gabriel Tamaş a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile VIDEO

Internaţionalul român Gabriel Tamaş, jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, în urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1.

31 mai 2013, 17:28
Fotbalistul Gabriel Tamaş a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile VIDEO

Tamaş este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere. El a fost dus la audieri după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Interdicţia a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Fotbalistul poate contesta măsura preventivă, în termen de trei zile, la instanţă.

Surse din interiorul poliţiei au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, potrivit Mediafax.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz.

Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de Poliţie, pentru a fi audiat. Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

O înregistrare a camerelor de supraveghere arată cum internaţionalul Gabriel Tamaş a lovit uşa de la intrare într-un bloc cu picioarele până când a rupt-o, apoi a pătruns în clădire şi a urcat cu greu la etajul I.

În imagini apar alte două persoane, probabil femeia de serviciu a blocului şi un locatar, care refuză să-i deschidă uşa de la intrarea în scară. Enervat, Tamaş a lovit cu piciorul până când o parte din uşa de tip termopan s-a desprins şi fotbalistul a pătruns în scara blocului prin spărtura creată.

Fotbalistul legitimat la WBA este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, la reunirea naţionalei de la Mogoşoaia, că incidentul în care a fost implicat Gabriel Tamaş îi este caracteristic acestuia, subliniind însă că nu-l va pedepsi pe jucător, deoarece era în ziua lui liberă.