Gabriel Tamaş, momente dramatice DUPĂ GRATII. În ce stare a ajuns fotbalistul după TREI NOPŢI de DETENŢIE

Gabriel Tamaș, 35 de ani, se află într-o situație dificilă, după ce judecătorii tribunalului din Petah Tikva au decis să-l țină în arest pe fotbalistul lui Hapoel Haifa până duminică.

28 mart. 2019, 11:58
Gabriel Tamaş, momente dramatice DUPĂ GRATII. În ce stare a ajuns fotbalistul după TREI NOPŢI de DETENŢIE

UPDATE: Patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz, s-a sfătuit cu staff-ul administrativ al clubului și a luat decizia să-l dea afară pe avocatul care l-a reprezentat pe Gabriel Tamaș la tribunal, după ce acesta nu a reușit să-l elibereze pe fundașul central român.

Gabriel Tamaş a fost foarte afectat de schimbarea sentinței, inişial el fiind plasat în arest la domiciliu.

„Este palid și foarte obosit, pentru că de trei nopți nu poate să doarmă”, a declarat un apropiat al lui Gabriel Tamaș, citat de presa din Israel.

„Șoc: acesta este cuvântul care descrie cel mai bine reacția prietenilor lui Tamaș, provocată de schimbarea sentinței”, a continuat sursa amintită.

SCANDAL IMENS după ce Gabriel Tamaş a rămas DUPĂ GRATII. „Dacă era israelian, era deja liber!”. Primele imagini VIDEO

Un motiv în plus de îngrijorare ar fi faptul că jucătorul se simte singur după gratii, deoarece comunică greu, neștiind limba ebraică.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Tamaş. Fotbalistul mai rămâne 48 de ore în arest

Gabriel Tamaş se află după gratii începând de luni noapte, când a fost surprins de poliție la volan, cu permisul expirat, conducând cu 205 km/h, deși se afla sub influența alcoolului. Surse din anturajul fotbalistului au dezvăluit că va fi depus un apel, în speranța că i se va permite să-și ispășească pedeapsa în arest la domiciliu.