Gabriela Cristea, sexy la plajă în Grecia. GALERIE FOTO cu vedeta în costum de baie

Gabriela Cristea a petrecut un weekend romantic în Grecia, alături de iubitul ei, Tavi Clonda. Bruneta s-a răsfaţat ca o prinţesă, a stat la soare, a luat masa în cele mai sofisticate restaurante, iar serile, s-a distrat de minune în localurile cu muzică şi dans tradiţional.

12 mai 2014, 10:41

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au ales sa stea in Rhodos, la un complex hotelier de cinci stele, scrie wowbiz.ro. „A fost un cadou special din partea lui Tavi si am incercat sa ne relaxam in doua zile si jumatate cat intr-o saptamana de vacanta! A fost minunat si cu siguranta, escapada elena va fi un moment din viata noastra la care ne vom gandi cu bucurie”, a spus bruneta.

Citeşte şi Gabriela Cristea, SUPĂRATĂ FOC pe fani. Vezi ce DECIZIE a luat aceasta

Cei doi porumbei au stat foarte mult la plaja, in special Gabriela, care a vrut sa se intoarca in tara bronzata. Dupa reprize de soare, au luat masa la restaurante selecte, unde au incercat preparatele locale, iar seara au preferat sa mearga in locuri dansante cu muzica traditionala. „Weekendul a fost un vis! Sunt foarte fericita si ma simt extrem de implinita sufleteste! Viata alaturi de Tavi este perfecta”, a conchis prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine”!

Citeşte şi Gabriela Cristea a anunţat că se pregăteşte de nuntă