Gabriela Cristea, gravidă în 9 luni, probleme cu sarcina. „Exista riscul unei hemoragii….”

Gabriela Cristea mai are putin si naste. Vedeta este pe ultima suta de metri cu pregatirile si abia asteapta sa isi tina fiica in brate.

13 sept. 2017, 09:42
Gabriela Cristea, gravidă în 9 luni, probleme cu sarcina. „Exista riscul unei hemoragii….”

S-a gandit deja la numele fetitei si spune ca micuta va avea trei prenume, scrie ele.ro. „A fost o sarcina usoara pentru mine pentru ca am avut doar o interventie la un moment dat. Pe la vreo 4 luni jumate -5 luni am avut niste contractii si am stat o zi in spital. Am avut si atacuri de panica. Intri in panica pentru ca ai senzatia ca nu te descurci. Am inteles ca asta se intampla la primul copil. Icoana e de la un prieten si am tinut mult sa aiba o icoana cu sfanta familie in camera. Noi ne-am dorit mai mult fetita. La prima ecografie ne-a zis ca e …, dar nu era.

Citeşte şi Gabriela Cristea va deveni mămică săpămâna viitoare. Iată cum arată camera copilului VIDEO

Va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificatie pentru noi. Nu il spun pana nu se naste. Vreau sa fie sanatoasa. Oricum ar fi este copilul nostru, o sa il iubim din tot sufletul nostru. O sa ne impartim cumva sarcinile. El si-a dorit sa fie cel care ii face baita. Cred ca face un pic de yoga acum. Are un program de sughita in fiecare seara. ala e momentul nostru. Al doilea copil, da”, a declarat Gabriela Cristea. 

Citeşte şi Gabriela Cristea, în culmea fericirii. A făcut marele anunţ. „Yuppi! A ajuns….”

„Saptamana viitoare oricand se poate intampla. Sunt pregatita sa o primesc cu bratele deschise. Am 36 de saptamani. Avem si un baldachin. Mi-e frica de nastere mai mult decat de momentul cand o sa vina ea. As fi vrut natural dar nu mi-a iesit pentru ca am o trombofilie, sangele e subtiat si exista riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au. De saptamana viitoare o sa ma apuc de bagaj. Cristina Siscanu mi-a dat o pereche de pantofi frumosi”, a mai spus ea.