Gabriela Cristea a fost agresată fizic și a decis să divorțeze. A recunoscut, cu ochii în lacrimi: „S-a întâmplat de două ori”

Gabriela Cristea a fost agresată fizic. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tavi Clonda, căruia i-a dăruit două fetițe superbe. Chiar dacă acum, se poate declara o femeie împlinită, vedeta a trecut prin multe momente grele, care au marcat-o.

21 aug. 2023, 16:57
Gabriela Cristea a fost agresată fizic și a decis să divorțeze. A recunoscut, cu ochii în lacrimi: „S-a întâmplat de două ori”
Gabriela Cristea a fost agresată fizic și a decis să divorțeze

Gabriela Cristea a fost agresată fizic, iar vinovatul este chiar fostul ei soț, Marcel Toader, care a decedat în urmă cu câțiva ani. Cei doi au fost căsătoriți cinci ani, dar traumele prin care a trecut prezentatoarea sunt greu de depășit chiar și acum.

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a văzut noua „parteneră” a lui Tavi Clonda. „Nu am de ce să mă ascund”

Gabriela Cristea a fost agresată fizic

Vedeta s-a destăinuit și a povestit că a fost bătută de Marcel Toade, de două ori, o dată chiar în ziua de Crăciun, iar cealaltă dată a fost chiar după Ziua Femeii, pe 9 martie.

Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie.

Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

După aceste episoade traumatizante, prezentatoarea a decis că este momentul să divorțeze de Marcel Toader. Astfel, Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat după cinci ani de mariaj. „Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea ea la acel moment.