Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi! Cine a făcut-o să plângă în public VIDEO

Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubite vedete de la noi, a avut parte de un moment extrem de emoționant, care au făcut-o să nu își mai poată stăpâni trăirile.

17 mart. 2021, 19:09
Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi! Cine a făcut-o să plângă în public VIDEO

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi în fața tuturor și nu a mai ținut cont de privirile care s-au ațintit asupra ei. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit și cine a făcut-o să plângă în public.

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi

Vedeta nu s-a mai putut stăpâni și a dat frâu liber lacrimilor cu ocazia primei zi de grădiniță a celor două fetițe, Victoria și Iris! Întregul moment a fost surprins de camera de filmat a soțului ei, care a încurajat-o pe vedetă să zâmbească și să își oprească lacrimile.

Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată la 45 DE ANI. Soţia lui Tavi Clonda s-a fotografiat goală în cadă FOTO

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă”, i-a spus Tavi Clonda.