Gabriela Cristea a izbucnit în public! Experienţă şocantă: „Mi-a zis că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii!”

Gabriela Cristea a trecut printr-o experiență foarte urâtă, motiv pentru care a răbufnit în public. 

01 sept. 2020, 16:29
Gabriela Cristea a izbucnit în public! Experienţă şocantă: „Mi-a zis că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii!”

Gabriela Cristea se bucură acum de susținerea a sute de admiratori pe rețelele de socializare, dar mai sunt şi contestatari care se fac auziţi ori de câte ori au ocazia. De curând, vedeta a povestit în mediul virtual că a avut parte de o experiență groaznică. Totul a început de când a început să-și spună public punctul de vedere, abordând mai multe subiecte pe contul ei de Instagram.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala” a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică”, a scris Gabriela Cristea la InstaStory.

Gabriela Cristea, incendiară în aşternuturi! Cum arată vedeta fără machiaj FOTO

Vedeta a povestit că o femeie a numit-o nebună și că i-a spus că este păcat că Dumnezeu i-a dat copii. La auzul acestor vorbe, Gabriela Cristea nu a stat pe gânduri și a luat măsuri, blocând persoana respectivă: „N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii”.