Gabriela Cristea a plecat din emisiune, ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a plecat din emisiune, în direct, după ce răbdarea prezentatoarei TV a ajuns la limită, iar aceasta a preferat să părăsească platoul emisiunii, după ce s-a iscat o ceartă între participanți.

20 sept. 2018, 14:05
Gabriela Cristea a plecat din emisiune, ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Gabriela Cristea nu a înțeles ce se întâmplă cu concurenții şi s-a retras din platou în timp ce participanții de la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” s-au luat la ceartă. Prezentatoarea TV nu a mai suportat nici măcar o clipă ceea ce se întâmplă și a rămas fără cuvinte atunci când a văzut reacția invitaților.

Anunţ ŞOCANT făcut de Gabriela Cristea. Ce se întâmplă cu emisiunea „Te iubesc de nu te vezi!”

Gabriela Cristea s-a întors în platou după 15 minute și i-a pus la punct pe toți cei care s-au certat: Acum vorbesc eu. Vreau să vă spun că v-ați făcut de tot râsul și v-am lăsat să vă vadă lumea așa cum sunteți. Vă certați de vre0 25 de minute și de vreo 15 minute sunteți pe post, v-au văzut telespectatorii așa cum sunteți. Acum mă ascultați pe mine. Dacă aveți de gând să vorbiți civilizat și pe rând, vom vorbi. Dacă nu… vă duceți acasă și de mâine voi avea participanți noi, pentru că unii chiar suferă de singurătate. Ați descoperit că e frumos să stați la televizor. Eu cred că voi confundați lucrurile”.