Gabriela Cristea a răbufnit pe internet, după ce i s-a spus că s-a îngrășat: „Balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”

Gabriela Cristea nu mai suportă să i se spună că s-a îngrășat. Vedeta a precizat că își permite doar o dată pe săptămână să mănânce un fel de mâncare care conține mai multe calorii.

15 mai 2024, 10:32
Gabriela Cristea a răbufnit pe internet, după ce i s-a spus că s-a îngrășat: „Balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”

În rest, Gabriela Cristea spune că are un meniu foarte clar stabilit. Vedeta a spus că nu înțelege de ce e criticată așa de tare, mai ales că își folosește propriii bani ca să-și cumpere și să mănânce tot ce vrea.

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că nu am un cheat day (nr.zi de trișat, în care mănânci ce vrei). Am doar o masă la care trișez și de obicei atunci și înregistrez ca să pot să fac și video-urile pe care le postez în social media. Pe lângă asta, ziceam că balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, a afirmat Gabriela Cristea în mediul online.

Citește și Maia Morgenstern, declarații emoționante despre rolul din filmul „Patimile lui Hristos”: „Mare scandal a fost. Am fost îngrozitor de lovită”

După ce a primit tot felul de comentarii răutăcioase, Gabriela Cristea i-a pus la punct pe cei care au jinit-o.

„Iar tu, ai poze cu icoane, deci e clar că ești tot o balenă eșuată într-un fel sau altul, dacă ți-e atât de rușine încât nici măcar o poză cu tine personală, n-ai avut curajul să-ți spui în social media. Voi, astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și care ne comentați pe noi, ia uitați-vă voi în oglindă, dragelor, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Hai, vă pup și ia uitați-vă cum voi balota acum toată felia asta de tort cu toată pofta și nici nu-mi pare rău. Poftă bună!”, a mai spus Gabriela Cristea pe TikTok.

Gabriela Cristea, taxată pentru că are fire albe: „Acceptăm schimbările, anii trec peste toți, dar încearcă o coafură elegantă”

În ultimul timp, Gabriela Cristea a fost criticată aspru de cei care o urmăresc din tot felul de motive. Recent a fost taxată pe motiv că nu se îngrijește suficient și are fire albe.

„Fără supărare, dar fă ceva cu look-ul tău! Părul prins așa ,firele albe care se văd și sprâncenele acelea negre te îmbătrânesc! Nu îți stă bine cu părul lung, mereu prins în coadă ,nu mai ai vârsta și nici silueta de când prezentai „Noră pentru mama”. Erai superbă atunci. Acceptăm schimbările, anii trec peste toți, dar încearcă o coafură elegantă, un bob mai lung de exemplu…”, a scris un internaut.

Citește și Gabriela Cristea, spulberată pe internet pentru cum s-a afișat în fața tuturor. „Fă ceva! Se văd firele de păr albe și…”