Gabriela Cristea a slăbit spectaculos. Totul despre dieta vedetei. 5 reguli pe care le respectă ca să slăbească 5 kg pe lună

N-a fost niciodată scutită de problemele privind greutatea, Gabriela Cristea fiind obișnuită cu dietele. Acum, s-a pus din nou pe slăbit, fiind hotărâtă să dea jos, în total, aproximativ 15 kilograme. Noi vă spunem toate detaliile despre dieta Gabrielei și care sunt cele cinci reguli pe care le respectă ca să dea jos cinci kilograme pe lună.

01 iul. 2018, 07:05
Gabriela Cristea a slăbit spectaculos. Totul despre dieta vedetei. 5 reguli pe care le respectă ca să slăbească 5 kg pe lună

Gabi Cristea și Tavi Clonda vor spune da, în fața altarului, peste doar cîteva luni, iar prezentatoarea TV vrea să fie în formă maximă la cununia religioasă. Chiar dacă evenimentul se anunță a fi unul intim, desfășurat strict în compania apropiaților, Gabi vrea ca oglinda să-i zâmbească, atunci când va îmbrăca rochia de mireasă. Prin urmare,a început, de câteva săptămâni, o nouă dietă. Regimul este recomandat de un nutriționist dar, dincolo de alimentașia propriu-zisă, vedeta respectă cinci reguli de aur, pentru ca dieta să dea rezultatele scontate: „În primul rând, regimul trebuie să conțină, în mare parte, alimente care îmi plac. Așa te obișnuiești mai ușor. Apoi, beau foarte multe lichide, apă și ceaiuri, cam trei litri pe zi. E foarte important să mânăci cinci mese pe zi, trei mese principale și două secundare. Eu nu mă abat de la asta niciodată. Mai mult, eu mănânc mereu la ore fixe și chiar îmi pun ceasul să sune, de fiecare dată, cu jumătate de oră înainte să vină ora mesei. Dacă încalc regimul, asta nu trebuie să se întâmple mai des de o dată pe săptămână”, ne-a declarat Gabi Cristea.Gabi Cristea și Tavi Clonda vor spune da, în fața altarului, peste doar cîteva luni, iar prezentatoarea TV vrea să fie în formă maximă la cununia religioasă. Chiar dacă evenimentul se anunță a fi unul intim, desfășurat strict în compania apropiaților, Gabi vrea ca oglinda să-i zâmbească, atunci când va îmbrăca rochia de mireasă. Prin urmare,a început, de câteva săptămâni, o nouă dietă. Regimul este recomandat de un nutriționist dar, dincolo de alimentașia propriu-zisă, vedeta respectă cinci reguli de aur, pentru ca dieta să dea rezultatele scontate: „În primul rând, regimul trebuie să conțină, în mare parte, alimente care îmi plac. Așa te obișnuiești mai ușor. Apoi, beau foarte multe lichide, apă și ceaiuri, cam trei litri pe zi. E foarte important să mânăci cinci mese pe zi, trei mese principale și două secundare. Eu nu mă abat de la asta niciodată. Mai mult, eu mănânc mereu la ore fixe și chiar îmi pun ceasul să sune, de fiecare dată, cu jumătate de oră înainte să vină ora mesei. Dacă încalc regimul, asta nu trebuie să se întâmple mai des de o dată pe săptămână”, ne-a declarat Gabi Cristea.

Prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi a fost invitată la Interviurile VIVA!, în urmă cu două săptămâni, și a vorbit detaliat despre regimul recomandat de nutriționist: „E mai mult un mod de viață. Astăzi am sărit peste o masă și nu trebuie să sărim peste mese. Am o prietenă care este nutriționist. Toate lucrurile care îmi plăceau în mod deosebit se aflau în planul meu alimentar. E foarte simplu, dar trebuie să ai pe cineva care să-ți deschidă ochii. Eu mănânc 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine.”, a declarat Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.