Gabriela Cristea, anunţ bombă despre relaţia cu Tavi Clonda: „Nu mai facem nicio nuntă!” Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea şi soţul ei Tavi Clonda au făcut doar cununia civilă în urmă cu patru ani. Petrecerea de nuntă ar fi trebuit să aibă loc anul trecut. Planurile au fost anulate, însă, de  doua sarcină.

06 feb. 2019, 15:53
Gabriela Cristea, anunţ bombă despre relaţia cu Tavi Clonda: „Nu mai facem nicio nuntă!” Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea recunoaște că în acest moment nu se poate gândi decât la copil.

„Vă daţi seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum ar fi fost un eveniment restrâns, nu o petrecere cu fast”, a declarat Gabi Cristea.

Gabriela Cristea, dezvăluiri INTIME din DORMITOR. Secretul partidei ideale de AMOR

Gabriela Cristea se simte acum excelent şi din punct de vedere emoţional. În urmă cu câteva luni însă, a trecut prin momente delicate. Vedeta a povestit atunci şi un episod extrem de amuzant, care a enervat-o însă la culme când a avut loc.

Gabriela Cristea a cheltuit O AVERE ca să rămână însărcinată. CÂŢI BANI a dat pe fertilizările IN VITRO

„Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis uşă rea, pleacă de aici! Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă”, a spus Gabriela Cristea.