Gabriela Cristea, de urgenţă la SPITAL cu FETIŢA. Ce se întâmplă cu BOTEZUL mezinei IRIS

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nevoiți să meargă de urgență la spital, cu Victoria, fetița mai mare, deși vineri o vor boteza pe mezina Iris.

05 sept. 2019, 13:50
Gabriela Cristea, de urgenţă la SPITAL cu FETIŢA. Ce se întâmplă cu BOTEZUL mezinei IRIS

Victoria, fetiţa cea mare a cuplului, a înghiţit apă din mare şi a făcut enterocolită. Astfel că părinţii acesteia au fost nevoiţi să îi facă o vizită doctorului.

„A făcut o enterocolită, am fost ieri cu ea la doamna doctor şi e ok… În sensul cât poate să fie de ok. Azi trebuia să dăm analizele, dar nu am avut de la ce, n-a făcut ce trebuia”, a spus Gabriela Cristea.

Alessandra Stoicescu a ajuns cu fetiţa la SPITAL, la O LUNĂ după ce a născut. Mesaj EMOŢIONANT al vedetei TV

Petrecerea de botez a lui Iris va avea loc vineri, 6 septembrie. La eveniment sunt aşteptaţi în jur de 100 de invitaţi, prietenii apropiaţi ai celor doi şi familia.

Botezul va fi unul tradiţional, cu ursitoare, dar şi cu animatori pentru copii.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda. „Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au spus Tavi Clonda şi Gabriela Cristea.