Gabriela Cristea rupe tăcerea despre momentul dificil în care fiica ei a fost abuzată emoțional la grădiniță. „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

Gabriela Cristea mărturisește prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mică, Iris, la grădiniță. Educatoarea a avut un comportament neadecvat față de micuță, iar prezentatoarea TV a aflat după mult timp despre situație. „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

09 apr. 2024, 17:47
Gabriela Cristea rupe tăcerea despre momentul dificil în care fiica ei a fost abuzată emoțional la grădiniță. „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

Gabriela Cristea a dezvăluit pe rețelele de socializare că fiica ei, Iris, a trecut printr-un abuz emoțional din cauza unei educatoare care  a avut un comportament greșit față de fetiță.

Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ce măsuri a luat împreună cu Tavi Clonda, după ce a aflat de cele întâmplate.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri. Mușcatul este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o de mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel. Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citește și: Adi Sînă, în prag de divorț. Anca Serea a confirmat vestea care i-a șocat pe fani: „Acum vorbim foarte serios”

Prezentatoarea tv a reușit să afle ce se întâmpla cu fetița ei, după ce micuța s-a destăinuit unei vecine. Ulterior, Gabrielei Cristea i-a fost dificil să gestioneze situația.

„A fost un episod foarte greu pentru noi de gestionat. Acum mai puțin de un an s-a întâmplat, trei ani și puțin avea, atunci am zis că mut munții, nu știam de ce un copil care cânta, dansa, era vesel, devenise introvertit. Am crezut că am greșit noi. Nici măcar nu a îndrăznit să ne zică nouă, pentru că noi discutam cu așa numitul pedagog și probabil credea că suntem într-o cârdășie și nici față de noi nu a reușit să se deschidă”.

Gabriela Cristea: „A avut parte de bullying. Era foarte mică, am scos-o imediat din mediul respectiv”

La podcastul lui Damian Drăghici, Gabriela Cristea a povestit puțin și despre episodul în care una dintre fiicele sale a avut parte de bullying, însă nu a dat foarte multe detalii la vremea respectivă. „Noi am avut de un incident cu cea mică. A avut parte de bullying. Era foarte mică, am scos-o imediat din mediul respectiv, ea și-a revenit foarte ușor și n-a avut nevoie de recuperare pentru că noi i-am oferit toată dragostea și a înțeles că atunci când are o problemă trebuie să vină la noi. Nici 3 ani nu cred că avea.

Prezentatoarea TV mărturisește și că bullying-ul devine un fenomen tot mai amplu, iar ca părinte, e dureros. „E foarte greu să descoperi că copilul tău a avut parte de astfel de situații. Din păcate, bullying-ul e prezent destul de mult și nu doar din partea copiilor, ci și a adulților”.

Citește și: Cristina Ciobănașu, mai sinceră ca oricând. De la ce pornesc certurile în relația ei cu Alexandru Mureșan. „Nu m-a cerut cum trebuie!”