Gabriela Cristea din nou în spital, la câteva zile după ce a născut. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV FOTO

Gabriela Cristea a ajuns la spital, la câteva zile după ce a născut. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” a fost nevoită să se prezinte din nou la medic pentru o procedură medicală prin care toate femeile care nasc prin cezariană trebuie să treacă.

03 oct. 2017, 10:18

Vedeta a mers la spital pentru a-și scoate firele de la operația de cezariană, scrie wowbiz.ro. Frumoasa prezentatoare care a adus pe lume o fetiță pe nume Victoria a fost vizitată ieri de mama ei adoptivă, Paula Crăciunescu.

Citeşte şi Gabriela Cristea, mesaj EMOŢIONANT pentru Tavi Clonda după patru ani de RELAŢIE

„Este o minunăție de fată, atât de drăgălașă și de cuminte… Îți crește sufletul numai când o vezi! Iar Gabriela parcă este mamă de când lumea, se descurcă de minune cu ea și chiar nu are nevoie de ajutor! Îl are alături și pe soțul său și, amândoi fac o treabă excelentă”, a declarat Paula.

„Am fost la Gabi şi este foarte bine, veselă şi fericită. Fetiţa este cuminte, se trezeşte o dată pe noapte. Am stat o zi cu ea, i-am dat şi nişte sfaturi, i-am zis Gabrielei că igiena este foarte importantă pentru bebeluş.

Aşa că cine intră în casă trebuie să aibă măscuţă la gură şi cipici de unică folosinţă în picioare, mai ales că fetiţa încă nu este vaccinată”, a mai spus femeia.