Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe fostul soţ. CÂŢI BANI vrea să recupereze de la MARCEL TOADER

Gabriela Cristea în cearcă să îşi rezolve în instanţă problemele financiare pe care le are de mai bine de doi ani şi jumătate cu fostul soţ, Marcel Toader.

18 nov. 2016, 16:25
Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe fostul soţ. CÂŢI BANI vrea să recupereze de la MARCEL TOADER

Gabriela Cristea, prin avocata Ionela Vasile, a deschis proces civil impotriva lui Marcel Toader, obiectul actiunii fiind „raspundere delictuala”, si asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul ajungerii la judecata.

Dosarul a fost depus la Sectia a IV-a Civila, iar in el, vedeta de televiziune solicita sume importante de bani si o firma detinuta de afacerist, unde se pare ca au ajuns mare parte din finantele castigate de ea de-a lungul anilor.

Gafă COLOSALĂ făcută de Gabriela Cristea ÎN DIRECT. Riscă să fie DATĂ AFARĂ

Am depus un dosar la Tribunalul Bucuresti impotriva domnului Toader Marcel si a unei societati, in care acesta detine calitatea de asociat majoritar. Solicitam recuperarea unor sume de bani, sume pe care doamna Gabriela Clonda, fosta Toader, le are de recuperat de la fostul sot si societatea detinuta de acesta. Urmeaza ca acesta sa fie verificat de instanta de judecata, sa achitam taxa de timbru si sa fie comunicata cererea catre parti. In acest moment suntem intr-o faza incipienta a procesului, estimez ca primul termen va fi programat pana la finalul acestui an”, a declarat Ionela Vasile, la vremea respectiva, pentru WOWbiz.ro.

„Vorbim despre sume de bani importante transferate din contul doamnei Clonda, fosta Toader, in contul firmei care apartine fostului sot. Cea mai mare parte este facuta prin virament bancar direct de catre domnul Toader din contul fostei sotii, cealalta parte fiind extrasa tot de dumnealui, direct de la ghiseu. In timpul casniciei, Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui. Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar. Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii”, a mai declarat Ionela Vasile.