Gabriela Cristea, mărturii cutremurătoare despre familia sa. De ce nu a mers la înmormântarea propriei mame: „Mi-era frică să nu fiu bătută”

Celebra prezentatoare Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri șocante despre momentul în care mama sa a trecut în neființă. Vedeta nu a participat la înmormântarea celei care i-a dat viață pentru că i-a fost frică pentru siguranța ei.

31 oct. 2023, 08:57
Gabriela Cristea, mărturii cutremurătoare despre familia sa. De ce nu a mers la înmormântarea propriei mame: „Mi-era frică să nu fiu bătută”
Gabriela Cristea, mărturii cutremurătoare despre familia sa. De ce nu a mers la înmormântarea propriei mame: „Mi-era frică să nu fiu bătută”

Gabriela Cristea nu a fost prezentă la procesiunea religioasă a mamei sale din motive de siguranță. Prezentatoarea și rudele sale au avut mereu o relație tensionată, mai cu seamă vorbind despre tatăl ei, despre care spune că era „de modă veche”.

Citește și: Gabriela Cristea a cedat și și-a trimis soțul în patul altei femei. Motivul incredibil la care nu se aștepta nimeni. „Dacă vrea să ne despărțim, nu am nimic împotrivă”

Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea mamei sale de frică

Prezentă în podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a venit cu noi detalii despre viața de familie. Se știe că Gabriela Cristea nu are o relație foarte bună cu rudele sale, iar cu tatăl ei nu se înțelege deloc. Bărbatul a judecat-o foarte dur în momentul în care a decis să intre în televiziune, considerând că această meserie este pentru „femeile ușoare”.

Din cauza acestor probleme de familie, Gabriela Cristea a decis să își facă bagajele și să părăsească casa părintească pentru totdeauna. A luat drumul Capitalei, unde a reușit să își construiască un nume sonor în televiziune. Și-a urmat visul și, prin multă muncă și determinare, a ajuns acolo unde și-a propus încă din copilărie.

În cadrul podcast-ului, Cătălin Măruță a întrebat-o pe prezentatoare dacă a fost la înmormântarea mamei sale, iar răspunsul acesteia a șocat pe toată lumea. Prezentatoarea a explicat de ce a lipsit de la un eveniment atât de important.

„Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că…sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură (n.r. Că și-ar fi luat bătaie) și știu ce zic”, a fost răspunsul Gabrielei, menționând că nu ține legătura nici cu fratele ei.

Vedeta tv se consideră pe sine „oaia neagră a familiei”, vina ei fiind, crede ea, că s-a născut fată. Faptul că nu a putut să își ia rămas-bun de la mama sa nu a rupt-o sufletește de aceasta, mărturisind că are „discuții” cu ea foarte des: „Asta nu mai…hai să o lăsăm așa. Am mele cu ea în care vorbesc, și vorbesc foarte des cu ea”.

Gabriela mai spune, pe alocuri, că în familia ei femeia nu putea sta pe aceeași treaptă cu bărbatul, afirmând că au fost și acte de violență făcute de tatăl ei asupra mamei sale.

„Din păcate, provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mi-ar fi plăcut de exemplu ca…mama mea avea un soi de independență financiară care i-ar fi permis, de exemplu, să stea ca de la egal la egal cu tatăl meu. Dar, din păcate, provenea dintr-o familie care nu îi permitea chestia asta”, a explicat Gabriela Cristea, adăugând că a judecat-o pe femeie din cauza faptului că nu s-a desprins de situația de acasă atunci când a avut ocazia.

Citește și: Gabriela Cristea a fost desființată de fani: „Eşti o îngălată care se crede divă”. Cum a apărut prezentatoarea pe Instagram