Gabriela Cristea, mărturisirea care a uimit lumea: „S-ar putea să ni se mărească familia”

Gabriela Cristea a fost constant în centrul atenţiei în ultima perioadă. Gurile rele au spus ba că e însărcinată, ba că e a pus câteva kilograme şi şi-a pierdut silueta de invidiat. Totuşi, primii s-ar putea să fi avut dreptate, întrucât aceasta a făcut o dezvăluire incendiară.

07 mai 2016, 09:11
Gabriela Cristea, mărturisirea care a uimit lumea: „S-ar putea să ni se mărească familia”

În direct, în emisiunea de astăzi, Gabriela Cristea i-a lăsat pe toţi fără cuvinte, căci după ce a vorbit despre nepoţica sa în vârstă de numai o săptămână, aceasta a suspinat şi a făcut o afirmaţie inedită: „Atât vă mai spun: s-ar putea să ni se mărească familia”, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Gabriela Cristea nu scapă nici acum de problemele cu fostul soţ. Ajunge la tribunal din cauza lui Marcel Toader

Deşi cei din platou au încercat s-o convingă să ofere mai multe detalii, aceasta a preferat să păstreze tăcerea şi a zâmbit misterios.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu mare tam-tam.