Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți: „Mi-a zis că arăt ca o balenă”. Ce a făcut prezentatoarea după acest mesaj

Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți. Vedeta nu duce lipsă de critici sau de comentarii răutăcioase, însă, până să ajungă la indiferență și să nu le mai pună la suflet, o afectau foarte tare. O femeie a numit-o „balenă”, iar prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a mai putut abține și i-a răspuns pe măsură.

09 nov. 2023, 17:49
Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți: „Mi-a zis că arăt ca o balenă”. Ce a făcut prezentatoarea după acest mesaj
Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți

Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți. În ultimele luni, prezentatoarea TV a fost ținta mai multor comentarii răutăcioase. A fost acuzată că s-a îngrășat, că s-a neglijat, că nu se prezintă corespunzător pe rețelele sociale și multe altele. A rezistat multă vreme și nu a dorit să răspundă, dar acum nu s-a mai putut abține.

Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți

Vedeta a avut curiozitatea de a vedea cine este cea care o critică pentru aspectul său fizic. Mare i-a fost mirarea când a aflat că femeia care a făcut-o pe ea „balenă” este, de fapt, supraponderală.

Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta.

M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți?! Era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Citește și: Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader: „O să fiu foarte cinstită, nu a fost pasiune”

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată

Își dorea foarte tare măcar un copil și a făcut tot posibilul să se întâmple. Gabriela Cristea a dezvăluit că în doar un an a făcut cinci sau șase fertilizări în vitro, la ultima cedând psihic. În momentul în care s-a resemnat că poate nu este dat să aibă copii, prezentatoarea a rămas gravidă cu prima fetiță, Victoria.â

Am făcut într-un an cinci sau șase (fertilizări in vitro) și nu am avut succes cu niciuna. Și când am făcut-o pe ultima nu am mai putut, am cedat psihic și am zis gata.

Și practic i-am zis soțului meu (n.r. Tavi Clonda) aici ne oprim că nu mai pot, hai să ne luăm un răgaz. El m-a susținut 100% și, în momentul în care nu ne-am mai concetrat pe chestia asta, am rămas gravidă natural.

Am mai fost de două ori însărcinată, o dată pe la aproape de 20 de ani, dar sarcina nu era una viabilă, și am mai pierdut o sarcină cu Tavi”, a dezvăluit Gabriela Cristea în podcastul lui Cătălin Măruță.