Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată la 45 DE ANI. Soţia lui Tavi Clonda s-a fotografiat goală în cadă FOTO

Gabriela Cristea arată extraordinar la 45 de ani, motiv pentru care s-a fotografiat recent goală, cu spumă de baie în cadă.

20 oct. 2020, 06:21
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată la 45 DE ANI. Soţia lui Tavi Clonda s-a fotografiat goală în cadă FOTO

Gabriela Cristea s-a luptat ani la rândul cu kilogramele în plus și a demonstrat mereu că se poate și că, dacă vrea, poate arăta precum un model la 20 de ani. Fără exagerare, vârsta nu își spune cuvântul în cazul prezentatoarei de televiziune, iar acest lucru o dovedește chiar ultima sa imagine urcată în online.

Gabriela Cristea, incendiară în aşternuturi! Cum arată vedeta fără machiaj FOTO

Soția lui Tavi Clonda a împărtășit cu fanii din mediul online problemele pe care le-a avut cu cele mici, victoria și Iris. Pentru că a început sezonul rece, iar temperaturile deja au scăzut, cele două fetițe au răcit la sfârșitul lunii septembrie. Motv pentru care Gabriela Cristea a făcut și o noapte albă. Vedeta a povestit că nu a reușit să se odihnească și la fel a pățit și fetița ei Iris. Cele două au fost ținut treze din cauza secrețiilor nazale abundente ale celei mici, care i-au îngreunat somnul.

Dieta Gabrielei Cristea. Cum a slăbit 14 kilograme

„Am avut o noapte albă, pentru că a fost o noapte cu mulți muci. Noi suntem cu muci amândoi copiii și mi s-a părut groaznic, deși azi-noapte nu am avut decât un singur copil acasă. Tavi a fost plecat la Brașov și el a avut parte de mucii lui acolo. Noi am folosit decât apă termală și am extras secrețiile cu pompița specială. Noi folosim de obicei pompița de gură”, a spus Gabriela Cristea.