Gabriela Cristea o critică pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul muncii. Motivul, plafonarea indemnizaţiei pentru mame

O vedetă însărcinată îi dă o replică acidă ministrului munci după ce Lia Olguţa Vasilescu a declarat că indemnizaţia pentru mame este la nivelul celei din Germania.

06 sept. 2017, 11:21
Gabriela Cristea o critică pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul muncii. Motivul, plafonarea indemnizaţiei pentru mame

Gabriea Cristea spune că ministrul ia de la nemţi doar anumite exemple uitînd faptul că în Germania alocaţia pentru copii nu este de doar 18 euro, informează România TV

Citeşte şi TE VREAU LÂNGĂ MINE. Gabriela Cristea nu va mai fi prezentatoarea showului. Ce vedetă îi va lua locul FOTO

Totul a pornit de la declaraţia ministrului munci care spunea ieri că indemnizaţie pentru mame va fi plafonată la 1800 de euro ca în Gemania deşi exista şi posibilitatea ca aceasta să fie de doar 100 de euro sau deloc.

Gabriela Cristea îi dă ministrului o replică în spaţiul pubic şi spune că în Germania toate mamele primesc 1800 euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat şi dupa 45 de zile de la naştere au voie să lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasă.

Citeşte şi Olguţa Vasilescu, despre plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului: Puteam să nu mai dăm deloc sau să dăm 100 de euro

La noi mamele care se întorc la muncă îşi iau adio de la indemnizatia de creşterea copilului. De asemenea, Gabriela Cristea atrage atenţia şi asupra faptului că acolo alocaţia pentru copil nu este 18 euro/lună, ca în România.