Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce business vrea să îşi deschidă: „Pot să vă spun că mă voi implica 100%”

Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România şi se bucură de un public numeros, care este la curent cu tot ce postează pe reţelele de socializare.

03 oct. 2022, 21:31
Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce business vrea să îşi deschidă: „Pot să vă spun că mă voi implica 100%”
Gabriela Cristea se retrage din televiziune?

Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Recent, a anunțat că se lansează în afaceri cu haine și accesorii, însă nu vrea să dea foarte multe amănunte legate de afacere. A povestit doar că este vorba despre produse manufacturate sub supravegherea ei, căci ea va fi directorul creativ al acestei afaceri.

Gabriela Cristea se retrage din televiziune?

Gabriela Cristea nu se retrage din televiziune, va lucra la acest business pe care îl plănuiește de ceva vreme pe lângă postul de prezentatoare TV.  „Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%. Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică. Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, însărcinată? Imaginile de la petrecerea de aniversare a micuţei Victoria nu lasă loc de interpretări. GALERIE FOTO şi VIDEO

Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică

Vedeta este deranjată de faptul că i se opreşte curentul foarte des, în condițiile în care are în locuinţă o mulțime de electrocasnice. Acum doi ani, prezentatoarea TV a avut de suferit după ce, în urma unei căderi de curent, i-a fost ars tot ceea ce avea în casă și era în priză, aducându-i pagube de 10.000 de euro!

Din acest motiv, Gabriela Cristea încearcă din răsputeri să se mute de la furnizorul electric actual, dar procesul este şi foarte scump, pe lângă că durează mult timp.

M-am săturat până peste cap. Avem așa mari probleme cu ei și știu că o să spuneți de ce nu ne mutăm. Păi, ne mutăm, ne-am dat cu partea de plată, dar furnizorul de energie, efectiv, din păcate e foarte complicat să ne debranșăm și să ne branșăm în altă parte durează foarte mult.

Deci, astăzi au oprit curentul de vreo 3-4 ori așa. Adică eu am mașina de spălat rufe în priză. Mă întreb oare ce o să se întâmple. Bine, norocul nostru este că noi ne-am pus niște stabilizatoare, adică ne-am luat noi măsurile de protecție și lucrul ăsta se întâmplă cam de vreo două săptămâni și ce crezi, acum nici măcar nu plouă și nici măcar nu bate vântul”, a spus Gabriela într-un live pe contul ei Instagram.