Gabriela Cristea şi-a etalat burtica la un eveniment monden. Cine spune că vedeta este gravidă FOTO

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează un cuplu mediatizat din showbizul românesc. De când s-au căsătorit, vedeta a început să ia proporţii, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă e însărcinată.

29 oct. 2015, 09:58

De când au devenit soţ şi soţie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda parcă se iubesc pe zi ce trece mai mult şi sunt nedespărţiţi, scrie spynews.ro. Cei doi merg peste tot împreună, iar la un eveniment monden a întărit speculaţiile că va deveni mămică.

Citeşte şi Primele DECLARAŢII ale Gabrielei Cristea după ce FOSTUL SOŢ s-a CĂSĂTORIT a ŞASEA oară

În imagini, puteţi observa că vedeta este îmbrăcată într-o rochie lungă şi chiar dacă era largă în talie, îi scotea burta în evidenţă. Fanii au comentat: „Cu burtică!” sau „Eşti însărcinată Gabriela?”.

Tavi Clonda, despre momentul în care va deveni tătic

„Când o să vină cel sau cea mică o să anunţăm în direct, glumesc. Când o să vină, o să vină. Subiectul este destul de delicat pentru noi, de fapt pentru toată lumea e destul de intim”, a declarat Tavi Clonda.

Citeşte şi Gabriela Cristea este ÎNSĂRCINATĂ? Gestul care a stârnit multe CONTROVERSE

Prezentatoarea Tv şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an. Gabriela Cristea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat după multe scandaluri.