Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață. Vedeta a recunoscut tot: „A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea a avut o viață personală în care lucrurile nu au mers ca pe roate. Prezentatoarea a avut și câteva eșecuri în dragoste, înainte de povestea frumoasă de dragoste pe care o are cu Tavi Clonda.

16 iun. 2023, 12:25
Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață. Vedeta a recunoscut tot: „A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație superbă și două fetițe superbe, Victoria și Iris. Până să-l cunoască pe artist, prezentatoarea a trecut prin mai multe eșecuri în dragoste. A fost căsătorită cu Marcel Toader, alături de care a trecut printr-un divorț dureros. Înainte de căsnicia cu omul de afaceri, a mai avut și alte experiențe nefericite.

Citește și Manelistul Babi Minune a ”comis-o”. A bătut și a tâlhărit un tânăr în plină stradă, iar acum a fost plasat sub control judiciar

Spre exemplu, la 19 ani, Gabriela Cristea a suferit un avort din cauza unor complicații. A fost una dintre cele mai dificile perioade din viața ei și ar vrea să o uite pe cât posibil.

”Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea ea, într-o emisiune de la Kanal D.

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul

Prezentatoarea a mărturisit că nu a fost ușă de biserică și că și-a înșelat partenerul de viață timp de o lună. Ea a spus că a fost o perioadă grea prin care a trecut și că a pus punct fără să stea pe gânduri prea mult.

Citește și Bat clopote de nuntă pentru Cristina Vasiu! Când va avea loc marele eveniment.”E cel mai frumos moment”

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: „Stop! Până aici”, spunea Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.