Gabriela Cristea și-a uimit fanii. Prezentatoarea TV a recurs la o schimbare de look – FOTO

Cum s-a instalat primăvara mai bine, Gabriela Cristea a decis să facă o mică schimbare de look. Prezentatoarea TV și-a tuns părul și a decis să împărtășească rezultatul final cu fanii săi.

04 apr. 2022, 11:51
Gabriela Cristea și-a uimit fanii. Prezentatoarea TV a recurs la o schimbare de look – FOTO

Gabriela Cristea și-a uimit fanii. Fără să stea pe gânduri, vedeta și-a făcut un selfie și l-a distribuit pe rețelele de socializare. Gabriela Cristea a fost tare încântată de rezultat și se pare că fanii ei au confirmat acest lucru.

Gabriela Cristea și-a uimit fanii. Prezentatoarea TV a recurs la o schimbare de look – FOTO

„Me, the new one! (nr. eu, cea nouă)”, a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea în descrierea postării de pe Instagram, care a strâns în scurtă vreme zeci de mii de aprecieri.

„Te întinerește noul Look. 😊”, „În sfârșit ți-ai schimbat freza”, „Vaiiii, cât de fain!!!! Adorrrr ❤️❤️❤️”, „Wow îți stă super așa te întinerește noul look ❤️😍”, „Vă prinde super bine, o schimbare totală!👏”, Super te prinde culoarea. Naturală. ❤️❤️”, au fost  câteva dintre comentariile lăsate de fani.

În urmă cu un an, Gabriela Cristea decisese să își schimbe modul în care trăiește. Aceasta le spunea fanilor că a intrat la cura de slăbire pentru a scăpa de kilogramele în plus. Gabriela Cristea avea atunci meniul împărțit în cinci mese, trei principale și două gustări.

Citește și: Veste-șoc în televiziune. O vedetă Antena 1 s-a mutat după aproape 10 ani în trust la Pro TV. Anunțul făcut: ”Va fi o revenire fantastică!”
”Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super!

Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, spunea Gabriela Cristea, anul trecut.

Citește și: Tatăl lui Teo Trandafir şi vedeta TV nu îngroapă securea războiului de 11 ani. Bărbatul este imobilizat la pat, iar fiica lui nu l-a mai vizitat de ani buni: „Nu poţi face nimic, vezi-ţi de treaba ta”