Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa. Anunțul făcut de prezentatoare: „Mă opresc aici”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa. Cei doi sunt părinții a două fetițe minunate și au reușit să își construiască locuința visurilor, care este destul de spațioasă, anul trecut reușind să își construiască și o piscină.

09 feb. 2023, 17:10
Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa. Anunțul făcut de prezentatoare: „Mă opresc aici”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii” a mărturisit că, deși are tot ceea ce și-ar putea dori, ea și soțul ei au luat în considerare opțiunea de a vinde locuința pe care o au, și a construi alta. Momentan, cei doi doar discută pe marginea acestui subiect.

Citește și: Tavi Clonda, anunţ după 8 ani de relaţie cu Gabriela Cristea: „Discuţii au mai fost, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheaţa”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa

Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare. Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi?, chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta. (râde)

Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri. Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan.

Avem multe realizări în viață, suntem pe plus în viața asta, dar, în același timp, nu trebuie să te oprești niciodată după ce spui că ți-ai atins unul dintre visuri. Visurile sunt făcute să fie trăite și cred că în fiecare zi ar trebui să ne clădim visuri, asta ca să ne țină în priză și să ne facă activi, pentru că pe mine activitatea mă ține în priză și mă face fericită”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit Viva.ro.