Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se căsătoresc. Cristian Popescu Piedone le va fi naş

Gabi Cristea si Tavi Clonda au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru cununia civila de la sfarsitul lunii. Cei doi s-au decis asupra zilei, a localului si a numarului de invitati, iar acum, stiu si cine ii va declara oficial sot si sotie.

01 apr. 2015, 07:09
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se căsătoresc. Cristian Popescu Piedone le va fi naş

Pe 30 aprilie, Gabriela Cristea isi va uni destinul cu iubitul sau, Tavi Clonda. Dupa o iubire de doi ani, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” a decis sa faca pasul decisiv spre casatorie si sa se bucure de povestea de dragoste frumoasa pe care o traieste. Deocamdata, cei doi indragostiti vor face doar cununia civila, urmand ca in toamna, sa organizeze si o nunta mare, asa cum cere traditia. „La petrecere, am invitat in jur de 140 de persoane, in marea majoritate rude si prieteni apropiati. Nu am vrut sa omitem pe nimeni si sper ca toti sa fie alaturi de noi in acest moment important din viata. In plus, ii asteptam si la primarie, atunci cand vom spune „Da” in fata Ofiterului Starii Civile”, a declarat bruneta pentru WOWbiz.ro,

Surse din preajma vedetelor au dezvaluit ca Gabi si Tavi s-au hotarat sa depuna actele de casatorie la Primaria Sectorului 4 si dorinta lor stringenta este aceea de a fi cununati de Cristian Popescu Piedone.

Gabriela Cristea a trecut prin momente de groază: „E însărcinată şi a suferit un accident rutier”