Gabriela Cristea şi Tavi Conda au făcut MARELE ANUNŢ

Gabriela Cristea a povestit cum s-a adaptat la noua viață după ce a născut-o pe Victoria, dar și când vrea să faca nunta cu Tavi Clonda.

06 nov. 2017, 08:52
Gabriela Cristea şi Tavi Conda au făcut MARELE ANUNŢ

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda intenționează ca în 2018 să facă o dublă petrecere pentru a sărbători creștinarea Victoriei și căsătoria lor religioasă.

„Cred că toate mămicile plâng de fericire în momentul în care se întâlnesc prima oară, față în față, cu bebelușii. Pentru mine a fost unic și a fost irepetabil. Sincer, aș mai face vreo 5-6 copii pentru sentimentul acela de atunci. A fost avalanșă de sentimente acolo, în sala de nașteri. Și cred că și pentru el până la urmă”, a spus Gabriela Cristea pentru Libertatea.

Gabriela Cristea a răbufnit: „Nu stie bărbatul ce ştie tot satul”

„Mai mult ca sigur nu mai avem timp anul acesta, pentru că vine postul, dar la anul poate facem și o nuntă, poate facem și botezul o dată. Nu știm încă, important este să fim sănătoși, să fie ea sănătoasă și o vom creștina cred că prin martie, aprilie”, a declarat şi proaspătul tătic.

Gabriela Cristea a vorbit şi despre revenirea în televiziune: „Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar în același timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati. Și sper că doar cu el, nu cu altcineva”.