Gabriela Cristea, şocată de Tavi Clonda. Soţul ei loveşte „mortal” un individ, iar lucrurile degenerează rapid. „Nu mai mişcă…”

Gabi Cristea credea ca-i face o farsa lui Tavi, dar ea a fost victima! Un conflict stradal a devenit extrem de brutal.

12 feb. 2017, 10:25

„Daca mi-a ridicat-o la fileu, o sa-i dau ceva tare. O sa incerc sa-i fac fata si o sa fie bine”, a declarat Tavi in momentul in care a aflat ca Gabi ii pregateste o farsa, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Gabriela Cristea, clipe de COŞMAR. Tatălui ei i s-a tăiat UN PICIOR

„I-am pregatit niste baieti care nu il vor lasa sa intre in curte. Nu este o persoana violenta, insa nu-i place ca cineva sa-i incalce teritoriul”, a spus Gabi Cristea.

„Sunteti vecini cu mine? Aici stau eu si vreau sa parchez, ma grabesc! Hai va rog frumos”, le-a spus Tavi baietilor din fata casei

Baietii, „complicii” Gabrielei, nu au vrut sa se mute de la poarta celor doi soti, iar acesta a devenit agresiv. Evident, artistul si-a intrat in rol, Gabriela fiind adevarata victima a farsei. 

La un moment dat, un baiat impins de Tavi a cazut pe gheata si nu a mai miscat.
Speriata, Gabriela a coborat din masina in care se afla cu echipa KanalD si a fugit la sotul sau. Prezentatoarea a recunoscut ca a fost o farsa, insa nu voia sa se ajunga aici. Ce nu stie ea este ca falsa continua si ca victima este chiar ea.

„A alunecat pe gheata si a cazut cu capul de canalizarea aia. Eu l-am impins. Era sa ma bat cu toti”, a spus Tavi.

Citeşte şi TAVI CLONDA a vorbit despre despărţirea de GABRIELA CRISTEA. „Sunt mai…”

La un moment dat, cand ambulanta a sosit, Gabriela a izbucnit in lacrimi a realizat ca situatia poate fi una chiar grava: „Domne, respira? Nu se poate asa ceva. Serios acum, Tavi, nu stiam ca esti asa violent”.

Cand lucrurile au degenerat, Tavi a aparut cu tortul si i-a spus sotiei sale ca a fost o farsa.
„Ai vrut sa-mi faci o farsa si m-am gandit sa ti-o intorc asa frumos”, a spus Tavi Clonda.
„Unde esti, Doamne, bine ca esti intreg”, a spus Gabi Cristea. 

Vezi video aici.