Gabriela Cristea tună și fulgeră după ce fanii au criticat-o că vinde cozonaci pe internet: „Mă fac în toate felurile doar pentru că muncesc”

Gabriela Cristea a fost pusă la zid de fanii din mediul online, după ce vedeta și-a deschis o nouă afacere pe internet. Prezentatoarea TV a început să vândă cozonaci.

25 mart. 2024, 17:14
Gabriela Cristea tună și fulgeră după ce fanii au criticat-o că vinde cozonaci pe internet: „Mă fac în toate felurile doar pentru că muncesc”

Gabriela Cristea este admirată și iubită de mulți români, în principal datorită carierei sale impresionante în televiziune, pe care și-a construit-o cu multă muncă și efort de-a lungul anilor. Parcursul ei profesional remarcabil este unul dintre motivele pentru care a strâns o mare bază de fani. Fiind activă pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dorit să atragă atenția asupra unor comentarii răutăcioase pe care le-a primit în ultima perioadă.

Citește și: Florin Ristei, dezvăluirea momentului despre relaţia cu Carmen Grebenişan. Influenceriţa tocmai a divorţat după trei ani de căsnicie

Aceste evenimente au avut loc în contextul în care soția lui Tavi Clonda și-a început propria afacere cu cozonaci, moment ce a atras și mai multă atenție negativă asupra ei.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea poate să se considere o femeie împlinită, având o carieră de succes, un soț iubitor și două fiice minunate. Aceste realizări nu au venit însă ușor, ci au necesitat eforturi considerabile din partea ei și a familiei sale.

Ea a fost mereu sinceră și deschisă cu urmăritorii săi online, împărtășind atât momentele frumoase, cât și pe cele mai dificile din viața ei. Cu toate acestea, a fost și ea ținta unor comentarii negative, mai ales după ce a anunțat că își deschide propria afacere cu cozonaci.

Gabriela Cristea a reacționat rapid la aceste comentarii negative, vorbind despre frustrarea față de faptul că este criticată pentru munca ei și pentru dorința de a-și îngriji familia în mod corespunzător. Ea a subliniat că situația financiară actuală nu a apărut peste noapte, ci a fost rezultatul multor ani de muncă și eforturi susținute.

„Dragilor, am senzația că trăim în țara cu susul în jos. Vreau să vorbesc despre un subiect care mi-a atras atenția în mod deosebit în ultima perioadă pentru că sunt foarte multe comentarii care mă blamează pe mine pentru că muncesc. Mi se pare incredibil să faci asta. Adică să-i spui unui om „Nu te mai saturi de bani, ce muncești atât? Ești calică, ești zgârcită” și să mă facă în toate felurile doar pentru că muncesc. Să-i spui unui om care de dimineață, de când se trezește și până seară, când pune capul pe pernă, nu face altceva decât să alerge pentru familia lui, să-l blamezi și să arunci cu noroi în el. „Nu îți mai ajunge”, cam astea sunt cuvintele.

În țara asta, fiecare este liber să muncească atât consideră de cuviință. Ce credeți? Nu de mine care muncesc ar trebui să vă luați, ci de trântorii care așteaptă și întind mâna să li se dea, dar nu, ăia sunt buni (…).

Eu m-am născut în perioada în care chiar trebuia să muncești ca să câștigi un ban. Primul meu salariu, asta se întâmpla prin 1994, am avut 100 de dolari, era un salariu bunicel la vremea respectivă, evident că acum nu ne-ar ajunge nici de utilități. De atunci de la 100 de dolari și până în prezent am făcut eforturi foarte mari. (…)”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citește și: Ioana Ginghină, o mamă foarte strictă. Ce reguli i-a impus fiicei sale: ”E foarte greu cu adolescenții”