Gabriela Cristea, văzută goală, în toată splendoarea, de bărbații României. Ce reacție a avut Tavi Clonda: „E un vis împlinit”

Tavi Clonda se declară un soț extrem de îndrăgostit de soția lui, chiar și după 10 ani de mariaj. Cei doi formează unul dintre cele mai puternice, dar și controversate cupluri din România.

25 feb. 2024, 12:42
Gabriela Cristea, văzută goală, în toată splendoarea, de bărbații României. Ce reacție a avut Tavi Clonda: „E un vis împlinit”

Tavi Clonda a vorbit fără perdea despre momentul în care și-a văzut soția dezbrăcată pe coperta mai multor publicații pentru bărbați. Nu a văzut cu ochi buni acest lucru la început, însă în scurt timp și-a dat seama că o vrea pe Gabriela Cristea alături pentru tot restul vieții.

Citește și: Imagini din vila de lux a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Voiau să vândă proprietatea cu piscină pentru aproape un milion de euro

Gabriela Cristea, văzută goală, în toată splendoarea. Ce reacție a avut Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinți împliniți, având două fetițe minunate, soți iubitori și profesioniști desăvârșiți. În cei 10 ani de relație, cei doi și-au învățat defectele și au luat aminte din trecutul fiecăruia. Acum, după un deceniu, cântărețul vorbește despre cum a debutat relația cu îndrăgița prezentatoare, deși ea pozase nud și divorțase, iar el încă era într-o relație.

„Eu fiind un băiat deștept, nu mă arunc așa, cu ce văd la televizor, ce văd în reviste, că nu știi dacă se întâmplă. Dar undeva în subconștient, dacă atragi și muncești pentru asta, te duci la sală, atragi. Sincer, mai mult decât acel pictorial, mi-a plăcut, a pozat de două ori în FHM. Dar un pictorial a fost senzație. Îți dai seama, e un vis împlinit, sunt cu ea. Niciodată nu m-am gândit, că atunci când ne-am cunoscut eram chitiți pe muncă, și ea și eu. A trecut repede, în două trei săptămâni”, a dezvăluit Tavi Clonda pentru Cancan.

Tavi recunoaște că nu a vrut să dea curs vreunei legături cu Gabriela Cristea, ci se focusa mai mult pe cariera sa, fiind la începutul acesteia. După un timp, însă, amândoi și-au dat seama că sentmentele lor sunt tot mai puternice și că ar face bine să încerce o relație. Aceasta însumează deja 10 ani și niciunul nu regretă alegerile făcute. Și pe lângă faptul că nici Gabriela nu a vrut, inițial, să aibă o relație cu un colg de serviciu, mai exista o situație complicată și în viața artistului, el încă având, la acel moment, o relație.

„Tavi Clonda: Era, dar după vreo două trei săptămâni. Pentru că la început era primul contract din care puteam să-mi plătesc colegii, era primul an de Tavi Clonda Band. Din ianuarie până în septembrie am reușit să facem rost de contractul ăsta. Eram așa de bucuros că pot să-mi plătesc colegii, că pot să le dau salariu fix, eu să câștig la rândul meu, să-mi fac meseria într-o emisiune zi de zi, mi s-a părut fabulos. Nu prea mă interesa pe mine nimic. Mă mai uitam așa, dar mi-era frică «mă dau ăștia afară», eram foarte serios.

După ce am văzut, chitara merge, vocea merge, ratingul e bun, am început să ne gândim amândoi și la asta. Ea a zis «la locul de muncă, nu». Dar când se întâmplă, ce naiba faci?! Oricum a fost un risc, toată lumea spunea că e de imagine, dar uite ce imagine, de vreo 10 ani. Era un risc, dar am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun. Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine.

Tot amânam, tot amânam, până la urmă am zis că trebuie să îi spun. I-am zis «sunt într-o relație, e pe terminate, nu că te-am cunoscut pe tine, asta accelerează un pic procesul de despărțire, dar nu s-a încheiat, că stă la mine, nu are unde să se ducă». Ea și trăgea cu dinții, poate ne împăcăm, dar nu mai funcționa de mult timp, de un an și ceva. Ne împotmoliserăm cumva. Se plafonase și cu ocazia aceasta, s-a produs și ruptura. Eu nici nu știam povestea Gabrielei că a fost așa de tristă cu fostul soț, fugeam de scandaluri din astea, eu știam că era bine, arăta bine, dar după ce mi-a povestit și ea și ce am mai citit, a fost altfel”, a mai povestit cântărețul.

Iubita de atunci a cântărețului a și-a jucat și ultima carte și a afirmat că este însărcinată, însă spre sfârșitul definitiv al relației, Tavi Conda nici nu a mai dormit acasă la el, ci la Gabriela Cristea. Inclusiv prezentatoarea a primit diverse mesaje de la domnișoara în cauză, însă a preferat să își consolideze noua relație decât să dea curs vreunei drame.

Tavi Conda a vorbit și despre momentul în care și-a văzut soția goală, pe coperta unor reviste pentru bărbați. La început, cântărețul nu s-a uitat cu ochi prea buni, însă a ajuns la concluzia că nu este atât de grav, având în vedere că multe alte persoane celebre au pozat astfel. Ba mai mult, se consideră norocos că a ajuns el să fie cu Gabriela Cristea. De asemenea, recunoaște că, acum peste un deceniu, nu ar fi vrut să aibă o relație cu o femeie divorțată. Dragostea pentru vedeta i-a schimbat, însă, percepția.

„M-am alinat și am zis «stai puțin, uite-o și pe Ginuța, uite și cu aia, și cu aia». Apoi am zis «important e că ei doar se uită, eu sunt aici». Îți trebuie o destupare la minte, dar după aveam altă chestie. Eu, să mă căsătoresc cu o femeie divorțată?! Niciodată! Îți dai seama ce mentalitate de idiot aveam? Nici nu s-a mai pus problema, am și uitat că a fost căsătorită. Sunt niște bariere puse de societate. Nu mi s-a părut absolut nicio problemă”, a mai afirmat Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, anunţ după 10 ani de căsnicie cu Tavi Clonda. Fanii au înroşit netul cu comentarii: „Pune mâna şi slăbește”