Gabriela Cristea, viciul la care a renunţat brusc: „Nu cred în povestea că o iau treptat”

Gabriela Cristea a dezvăluit cum a reușit să renunțe la fumat. Soția lui Tavi Clonda recunoaște că ajunsese să fumeze un pachet de țigări pe zi.

20 feb. 2024, 18:01
Gabriela Cristea, viciul la care a renunţat brusc: „Nu cred în povestea că o iau treptat”
Gabriela Cristea, adevărul despre consumul de alcool

Gabriela Cristea este foarte sinceră când vine vorba de lucrurile din viața ei și împărtășește totul cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Recent, Gabriela Cristea a povestit cum a reușit să renunțe la fumat, în urmă cu 15 ani.

Soția lui Tavi Clonda recunoaște că ajunsese să fumeze un pachet de țigări pe zi, dar cu toate astea, a reușit să renunțe foarte ușor la acest obicei nociv. Gabriela Cristea susține că și-a impus acest lucru și s-a ținut de cuvânt.

Gabriela Cristea, anunţ după 10 ani de căsnicie cu Tavi Clonda. Fanii au înroşit netul cu comentarii: „Pune mâna şi slăbește”
”În urmă cu 15 ani am renunțat la fumat și am făcut-o foarte, foarte ușor. Nu fumam țigări foarte tari, dar fumam destul de mult la vremea respectivă, aproape un pachet pe zi. Cu toate acestea, am reușit să mă las foarte simplu.

Într-o zi am hotărât că vreau să mă las și m-am lăsat. Am avut acel pachet de țigări, ultimul pachet, multă vreme așezat udeva foarte, foarte aproape de mine și nu m-am mai atins, de atunci, de țigări”, a spus Gabriela Cristea, pe TikTok.

”Beneficiile au fost atât de multe și atât de bune, încât am hotărât că e mai bine să renunț definitiv la fumat. Nu cred în povestea că o iau treptat, renunț prima dată la două, trei țigări, nu este cazul”, a mai spus ea.

Gabriela Cristea s-a confruntat cu probleme de sănătate
În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea a fost internată în spital, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. La scurt timă după ce a fost externată, vedeta a început să se simtă, din nou, rău.

„M-am trezit iarăși cu nasul în pioneze, de câteva zile ma tot încearcă o răceală, dar eu nu mai înțeleg nimic pentru că după ce m-am îmbuibat cu atâta antibiotic, bine, recomandat de medic, să ne înțelegem… pentru că știți că am avut niște probleme de sănătate în urmă cu doar două săptămâni jumătate, trei săptămâni.

Uite că sunt iarăși, bine, m-am trezit așa cu nasul, cu ochii, nu sunt bine deloc. Bine, mă încerca treaba asta cam de săptămâna trecută”, a povestit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Gabriela Cristea a fost internată în spital, în urmă cu aproape trei săptămâni

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

Citește și: Gabriela Cristea, urmărită cu mașina de Tavi Clonda! Ce a descoperit soțul vedetei l-a șocat: „Am prins-o în trafic!”

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară…

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.