Gabriela Firea a depus un amendament la buget pentru majorarea alocațiilor: ”Apăram alocațiile copiilor”

Fostul primar al Capitalei a depus un amendament la Legea Bugetului pentru majorarea alocațiilor copiilor între 2-18 ani. Senatoarea PSD de București a anunțat că va continua demersurile în Parlament pentru a obține majorările promise de atâta timp.

25 feb. 2021, 15:10
Gabriela Firea a depus un amendament la buget pentru majorarea alocațiilor: ”Apăram alocațiile copiilor”

Gabriela Firea a depus un amendament la buget pentru majorarea alocațiilor. Astăzi, până la ora 10:00, au fost depuse amendamentele la buget, urmând ca de la ora 14:00 și până sâmbătă la aceeași oră să aibă loc dezbaterea proiectului în comisiile de specialitate din Parlament. Luni este programată dezbaterea în plen, iar marți va avea loc votul în plenul reunit al Parlamentului.

Gabriela Firea a depus un amendament la buget pentru majorarea alocațiilor

”Aparam alocatiile copiilor si azi, in Parlament! Am depus un amendament la Legea Bugetului pentru majorarea alocatiilor de la 217 la 300 pentru copii intre 2 si 18 ani, si intre 427 si 600 pentru copii pana in 2 ani si cu dizabilitati. Scrieti si voi parlamentarilor din judetul sau orasul vostru, de la PNL, USR -Plus, UDMR, pentru a-i convinge sa voteze amendamentul depus de echipa social democrata. Intrati pe www.psd.ro/alocatii si veti gasi harta Romaniei. Dati click pe judetul vostru si gasiti toti parlamentarii care s-au opus majorarii alocatiilor. Impreuna vom reusi!” , a postat Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Florin Cîțu laudă fostul Guvern: ”România a avut cea mai mare creştere economică. Anul trecut, când trecea printr-un nou lockdown”

Proiectul legii bugetului 2021 a ajuns în Parlament. Când se va da votul în plenul reunit

Proiectul legii bugetului de stat pe 2021 a ajuns marţi în Parlament, unde senatorii şi deputaţii pot depune amendamente pentru a modifica legea. Liberalii au anunţat că vor susţine legea bugetului 2021 în forma trimisă de Guvernul Cîţu. În schimb, PSD a pregătit o mie de amendamente, printre care majorări de pensii, salarii şi alocații.

Birourile permanente reunite au stabilit calendarul adoptării legii bugetului 2021. Până joi, la ora 10:00, pot fi depuse amendamente la buget, iar de joi și până sâmbătă, la ora 14:00, va avea loc dezbaterea proiectului în comisiile de specialitate din Parlament. Astfel, dezbaterea în plen este programată luni, iar marți, pe 2 martie, va fi dat votul în plenul reunit al Parlamentului, notează Digi24.

Guvernul a adoptat luni seară Proiectul de lege a bugetului de stat pe anul 2021 în formă finală, după ce a primit avizul Consiliului Legislativ. Proiectul legii bugetului pe 2021 a ajuns marţi dimineaţă în Parlament. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că, în cadrul calendarului, va fi stabilit un termen pentru depunerea amendamentelor.