Gabriela Firea, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Bea foarte mult şi ne bătea”

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa. Fosta realizatoare de emisiuni a mărturisit că a avut un tată violent şi beţiv care îi bătea, atât pe ea şi pe fraţii săi, cât şi pe mama sa.

14 mai 2013, 07:12
Gabriela Firea, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Bea foarte mult şi ne bătea”

Gabriela Firea s-a născut într-o familie săraca din Bacău şi are trei fraţi.

„Mama era vânzatoare si tata muncitor necalificat, pe santier. Stateam sase insi intr-un apartament cu doua camere. Mama si-ar fi dat si sufletul din ea pentru noi, daca ar fi putut. Muncea de dimineata pana seara, era extraordinar de harnica si de optimista. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sanatate, ca altfel nu stiu cum ar fi facut fata”, a declarat actualul senator PSD, potrivit wowbiz.ro.

Din păcate, familia Gabrielei nu s-a luptat numai cu sărăcia, ci şi cu viciul tatălui ei, băutura.

„N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata. Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. Mama, dupa ce ca le avea pe ale ei pe cap, trebuia sa mai bata si pe la tot felul de usi sa-i gaseasca din nou de lucru, dupa ce el isi pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde sa se duca, pentru ca-l stia toata lumea ca pe un cal breaz”, a dezvaluit Firea.

Fosta moderatoare TV este mândră de faptul că a convins-o pe cea care i-a dat viaţă să-l părăsească pe tatăl lor şi să se mute împreună cu fraţii săi într-o altă casă.

Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Pâna la urma am hotarat sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani. L-am lasat singur in apartament si am plecat cu totii. Ne-am mutat tot la doua camere, dar intr-un apartament complet gol, pentru ca lucrurile ramasesera la tata. Am luat-o de la zero. A fost ingrozitor de greu, dar macar stiam ca putem dormi linistiti, fara spaima de racnete si bataie”, a continuat fosta jurnalistă.