Gabriela Firea a luat foc după noua avarie la reţeaua de termoficare din Bucureşti: Răutate, incompetenţă şi abuz. Astea sunt lunile cu Nicuşor Dan pentru bucureşteni!

Gabriela Firea vine cu critici dure la adresa lui Nicuşor Dan, după cea mai proaspătă avaria la reţeaua de termoficare din Bucureşti, unde nu mai putţin de 400 de blocuri au rămas fără căldură şi apă caldă în weekend.

11 ian. 2021, 11:30
Gabriela Firea a luat foc după noua avarie la reţeaua de termoficare din Bucureşti: Răutate, incompetenţă şi abuz. Astea sunt lunile cu Nicuşor Dan pentru bucureşteni!

Gabriela Firea a luat foc după noua avarie la reţeaua de termoficare din Bucureşti. Fostul edil e de părere că Nicuşor Dan nu a făcut nimic bun în cele câteva luni în fruntea Primăriei Capitalei. Totodată, Firea critică şi guvernarea condusă de liberali şi îi acuză de incompetenţă.

Gabriela Firea a luat foc după noua avarie la reţeaua de termoficare din Bucureşti. Anunţul făcut de social-democrată!

„Cea mai mare cacealma politica este guvernarea #drepteiunite, la egalitate cu guvernarea locala care a promis un nou Bucuresti si ofera frig, austeritete si ignorarea cetatenilor. Noul ministru al Sanatatii a compromis in totalitate campania de vaccinare!

Nu o spunem doar noi, simt românii si au inceput sa reactioneze si liderii PNL. Deocamdata, domnii Boc si Rares Bogdan. Vorbesc amandoi despre “bataia de joc” a ministrului Vlad Voiculescu.

Despre cum se dau “sarcini” primarilor, fara sursa de finantare. De cate ori am repetat acest adevar crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a ingenumchiat administratia locala iar acum îi desavarseste opera Vasile Cîtu.
Cand semnalam abuzurile guvernarii #dedreapta la #ciolan, penelistii taceau. Sa nu-si deterioreze pozitia in partid. Au pus mai presus cariera lor, decat interesul cetatenilor.

Despre Bucuresti, lucrurile sunt clare.
Prin minciuna, manipulare si furt “s-a ales” primarul de dreapta. Nu-l intereseaza avariile, nu se implica in rezolvarea problemei apei calde si a caldurii, zapada sa cada cat vrea ea, nu-l incomodeaza, de trafic sa se ocupe Brigada Rutiera, “nu-i atributul primarului” – era doar pe timpul meu, poluarea sa mai astepte, nu e o urgenta pentru noul primar.

Pentru el este urgent sa faca abuzuri si sa opreasca o demolare a unei cladiri din Bucuresti care nu a fost declarata, tot de catre oamenii #dedreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren si îi ameninte pe proprietari ca nu le semneaza autorizatie de comstruire – abuz dupa abuz – institutiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar sa opreasca lucrarile la Pasajul Doamna Ghica, la santierul din Prelungirea Ghencea – o zona foarte aglomerata a Capitalei -, inclusiv sa stopeze cinic lucrarile la blocurile de locuinte sociale.

Bucurestenii carora le-am înmanat pre-alocarile – persoane cu dizabilitati, bolnavi cronici, oameni în situatii disperate, carora le-a luat foc casa ori au fost evacuati îsi vad ruinat visul de a avea curand un acoperis deasupra capului.

Rautate, incompetenta, abuz – asta inseamna cele cateva luni cu Nicusor Dan pentru bucuresteni.
In curand, chiar cei care l-au sustinut si votat se vor disocia de acest munte de ignoranta si lene.
Nu-l mai spala nici articolele aranjate cu ziaristii prieteni, care înca îi mai dau credit. Pana si lor le va fi jena sa-l mai gireze, pentru ca isi vor indeparta cititorii. În curand, Niki – cum îl alinta -, va fi o rusine si pentru ei, cei mai activi sustinatori!

Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toti si in domeniul sanatatii, si al educatiei, si prin scaderea puterii de cumparare, si in viata de zi cu zi.
Pacat!

Mare pacat de toti românii care si-au pus speranta in vremuri mai bune dar au venit vremuri crancene!
#JunglaDeDreapta
#NuLePasaDeOameni
#BatjocorireaCetatenilor”, a spus Gabriela Firea, pe contul de Facebook.

Citeşte şi:  Gabriela Firea, scenariu şoc: „Guvernul va cădea cât de curând. A dus România în groapa austerității!”